Port Forwarding Sorunu

Sebastiann

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle belirteyim sorunum düne kadar yoktu. Ben Minecraft sunucumu port yönlendirme ile açıyordum ve arkadaşım da bu şekilde rahatça bana katılıyordu. Bugün denediğimizde katılamadı ben de kontrol edeyim dedim. Beni hiçbir port kontrol sitesi de görmüyor ancak düne kadar her şey normaldi. Dün de beri yaptığım tek şey netlimiter4 programı indirmek. Onu da sildim öyle test ettim ama sonuç gene aynı yani sorunun o olduğunu sanmıyorum. Bu arada bu hatayı ilk defa almıyorum 1-2 ay önce de port açmayı denerken de aynı sorun olmuştu her şeyi denemiştim olmamıştı, internette son çare bakarken Windows ağını sıfırlamayı CMD ile bir yerde bulmuştum onu denemiştim olmuştu. Şu an sorunumu o da çözmüyor.
Not: Dünden beri yaptığım 2. Şey allupdate. BAT Windows'un programları updateleme hizmetini kullanmıştım Windows mağazasında uygulamalar inmiyor diye. Onun ile alakalı olabilir mi?

Not2: Resimde gördüğünüz gibi "netsh firewall show state" komutunu kullandım ve port engelleniyor mu açık mı tam anlamadım, resme göre açık olması gerekiyor.
Desktop Screenshot 2019.10.06 - 23.55.10.07.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı