Port sorunu nasıl çözülür?

MEHMET said ak

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. İnternet aboneliği oluşturdum. Türk Telekom değil, farklı firma.

Tamam iyi hoş abonelik falan oldu, altyapi var dediler kuruluma bir geldiler. Port yok. Neyse açık kapı BTK'den şikayet oluşturmama rağmen bakmadılar. Müşteri hizmetlerini arıyorum onlar Türk Telekom üyesi olursanız yaparız diyorlar. Sınav senemdeyim, internet haliyle lazım oluyor. Nasıl çözerim? Şimdiden cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Büyük ihtimalle abone olduğunuz firma Türk Telekom altyapısı kullanıyor. Bu yüzden Türk Telekom'un port açması lazım. Abone olursanız port açarız gibi saçma bir cümleyi kurmasını kafam almıyor. Yerinizde olsam tüketici hakem heyetine giderim.

Evet turktelekom altyapısını kullanıyor müdürlüğe bizzat gittim oradaki danışman ukala ukala cevap veriyor eee zaten başvuru yapmışsınız bakarız abone olunca yaparız cart curt herkes ekmeğinde bu devirde okadar devlet kurumu olsa bile 😉

Evet turktelekom altyapısını kullanıyor müdürlüğe bizzat gittim oradaki danışman ukala ukala cevap veriyor eee zaten başvuru yapmışsınız bakarız abone olunca yaparız cart curt herkes ekmeğinde bu devirde okadar devlet kurumu olsa bile 😉
Türk telekom uzun süre önce özelleşti diye hatırlıyorum.

Büyük ihtimalle abone olduğunuz firma Türk Telekom altyapısı kullanıyor. Bu yüzden Türk Telekom'un port açması lazım. Abone olursanız port açarız gibi saçma bir cümleyi kurmasını kafam almıyor. Yerinizde olsam tüketici hakem heyetine giderim.

Türk telekom uzun süre önce özelleşti diye hatırlıyorum.
Teşekkür ederim bilgi için devlet kurumu hatirliyordum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı