Çözüldü Portable programın dosyaların tamamen nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lasthyren

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhaba, Steam'deki oyunlarım için güvenilir bir Türkçe yama sitesine üye oldum yalnız çevirilere ulaşmak için adamlar program indirtti söylediklerine göre portable'miş ben pek anlamadım nasıl oluyor bilen biri açıklayabilir mi acaba? Bir de diğer sorum şu ben bu indirdiğim portable programı nasıl tamamen tüm dosya kalıntılarıyla beraber PC' imden silerim bilen açıklayabilir mi acaba? Benim bildiğim uygulamanın veya kısayolun üstüne sağ tıkladıktan sonra açılan yerde özellikler kısmındaki dosya konumuna tıklayınca tüm dosyalarına ulaşabiliyoruz programın oradan mı silebiliriz yoksa başka yöntemi var mı var ise yazarsanız sevinirim.

Çözüm
Dosya konumundan baktım 50 MB verisi var, bir de 1.30 KB kısayol verisi var bu ikisini silmem yeterli olur mu? Başka bir şeye gerek kalmaz değil mi?
Yeterli olur. Başka bir şey yapmana gerek yok.

Portable yazılımların olayı zaten kalıntı bırakmamaları, taşınabilir olmaları.
Portable programlar kalıntı bırakmaz. Klasörü silmen yeterli.

Dosya konumundan baktım 50 MB verisi var, bir de 1.30 KB kısayol verisi var bu ikisini silmem yeterli olur mu? Başka bir şeye gerek kalmaz değil mi?
Yeterli olur. Başka bir şey yapmana gerek yok.

Portable yazılımların olayı zaten kalıntı bırakmamaları, taşınabilir olmaları.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…