Portable Yazılımlar için güvenilir site tavsiyesi

Harun Erol

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba! Bilgisayarıma sık sık format attığım için her defasında tüm uygulamaları baştan kurmaktan sıkıldım. Bu nedenle D:\ diskine portable uygulamaları bulundurmak için bir klasör oluşturdum. PortableApps.com - Portable software for USB, portable, and cloud drives ve FC Portables: Download Portable Software and ISO! sitelerinden indirdiğim programlardan çok memnun kaldım. Hiçbirinden antivirüs uyarı vermedi bir virüs bulmadı. Sizlerin de bildiği böyle kaliteli portable uygulama paylaşan siteler varsa sizden ricam bunları benimle paylaşabilir misiniz?

Portable değil de Ninite kullanabilirsin.

Anladım. O açıdan bakmamıştım tek seferde kurulum için önereyim dedim. Onun dışında eğer ücretsiz yazılımlar arayışındaysanız her zaman resmi siteden indirmenizi öneririm. Bunun için ayrı bir site aramaman tek seferlik kendi arşivini oluşturman daha iyi olur. Ama belirttiğin siteler de bu konuda iyileri. Eğer ücretli yazılımları paylaşan site arayışında isen fullprogramindir sitesinde portable kısmından da bakabilirsin. Virüs anlamında sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.

Full programları da çok sık kullanıyorum ancak oradan indirdiğim bazı uygulamalarda muhemel sertifikasyon hatalarından dolayı antivirüs dosyayı siliyor ancak başlıkta belirttiğim sitelerden hiç sorun yaşamadım. Bunlara benzer öneriler yapan olursa çok mutlu olurum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı