Lugia2231 Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.555 Çözümler 4 2 Temmuz 2023 #11 BeratCay dedi: sanki belli yerlerde karar vermemizi istiyo gibi taraf seçmemizi wheatley ve glados arasında Genişletmek için tıkla... Sizi zorla Sürprizbozan Glados'u seçmeye zorlayacak.Hangi robot olduğunu yazdım. Lugia2231 dedi: Sizi zorla Sürprizbozan Glados'u seçmeye zorlayacak.Hangi robot olduğunu yazdım. Genişletmek için tıkla... Bitirdim oyunu bu arada.
BeratCay dedi: sanki belli yerlerde karar vermemizi istiyo gibi taraf seçmemizi wheatley ve glados arasında Genişletmek için tıkla... Sizi zorla Sürprizbozan Glados'u seçmeye zorlayacak.Hangi robot olduğunu yazdım. Lugia2231 dedi: Sizi zorla Sürprizbozan Glados'u seçmeye zorlayacak.Hangi robot olduğunu yazdım. Genişletmek için tıkla... Bitirdim oyunu bu arada.
BeratCay Decapat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #12 bende dün 6 saatde bitirdim beni kaçış bölümünde sanki karar yeri var gibi geliodu fakat sadece 1 tarafa gidebiliyomuşuz
bende dün 6 saatde bitirdim beni kaçış bölümünde sanki karar yeri var gibi geliodu fakat sadece 1 tarafa gidebiliyomuşuz