w1llard
Hectopat
- Makaleler
- 1
İyi Sosyaller, dostlar nostaljik olsun diye Portal 2 yükledim, açtım mavi ekran hatası verdi hata kodu: "CRITICAL_PROCESS_DIED", minidump dosyası oluşmamış aradım sonuç bulanamadı, ne yapabilirim oyunu oynamak istiyorum. (her zaman bir mavi ekran alıyorum, en sonda sistemi parçalayacağım.
Dostlar oyunu bir kere daha açmak istedim gene mavi ekran verdi, bu sefer minidump dosyası geldi, paylaşıyorum, şimdiden teşekkürler.
drive.google.com
Dostlar oyunu bir kere daha açmak istedim gene mavi ekran verdi, bu sefer minidump dosyası geldi, paylaşıyorum, şimdiden teşekkürler.
091722-107296-01.rar
drive.google.com
@Dümdüz Hocam müsaitseniz ilgilenir misiniz? dosya doğrulamayı denedim.İyi Sosyaller, dostlar nostaljik olsun diye Portal 2 yükledim, açtım mavi ekran hatası verdi hata kodu: "CRITICAL_PROCESS_DIED", minidump dosyası oluşmamış aradım sonuç bulanamadı, ne yapabilirim oyunu oynamak istiyorum. (her zaman bir mavi ekran alıyorum, en sonda sistemi parçalayacağım.
091722-107296-01.rar
drive.google.com
Son düzenleme: