G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Mayıs 2021 #21 Hiroo dedi: Oyun zaten 1tl oluyor indirimlerde al gitsin. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyiniz boş konuşmayınız. Oyun 3,60 TL oluyor.
Hiroo dedi: Oyun zaten 1tl oluyor indirimlerde al gitsin. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi vermeyiniz boş konuşmayınız. Oyun 3,60 TL oluyor.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.901 Çözümler 6 27 Mayıs 2021 #22 G. Sara dedi: Yanlış bilgi vermeyiniz boş konuşmayınız. Oyun 3,60 TL oluyor. Genişletmek için tıkla... Boş konuşmak değil mi aynen öyle bari araştırıp laf at...
G. Sara dedi: Yanlış bilgi vermeyiniz boş konuşmayınız. Oyun 3,60 TL oluyor. Genişletmek için tıkla... Boş konuşmak değil mi aynen öyle bari araştırıp laf at...
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Mayıs 2021 #23 Hiroo dedi: Boş konuşmak değil mi aynen öyle bari araştırıp laf at... Eki Görüntüle 1043786 Genişletmek için tıkla... O oyunun girdiği şimdiye kadarki en düşük fiyat kör gibi bakarsan öyle görürsün normalde her zaman 3,60 olur. Boş yapacağına adam gibi öğren gel.
Hiroo dedi: Boş konuşmak değil mi aynen öyle bari araştırıp laf at... Eki Görüntüle 1043786 Genişletmek için tıkla... O oyunun girdiği şimdiye kadarki en düşük fiyat kör gibi bakarsan öyle görürsün normalde her zaman 3,60 olur. Boş yapacağına adam gibi öğren gel.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.901 Çözümler 6 27 Mayıs 2021 #24 G. Sara dedi: O oyunun girdiği şimdiye kadarki en düşük fiyat kör gibi bakarsan öyle görürsün normalde her zaman 3,60 olur. Boş yapacağına adam gibi öğren gel. Genişletmek için tıkla... Gördüğüm en boş,cahil insansın daha fazla tartışmiycağım.
G. Sara dedi: O oyunun girdiği şimdiye kadarki en düşük fiyat kör gibi bakarsan öyle görürsün normalde her zaman 3,60 olur. Boş yapacağına adam gibi öğren gel. Genişletmek için tıkla... Gördüğüm en boş,cahil insansın daha fazla tartışmiycağım.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Mayıs 2021 #25 Hiroo dedi: Gördüğüm en boş,cahil insansın daha fazla tartışmiycağım. Genişletmek için tıkla... Haksız çıkınca insanlar böyle davranıyor demek. Anladım.
Hiroo dedi: Gördüğüm en boş,cahil insansın daha fazla tartışmiycağım. Genişletmek için tıkla... Haksız çıkınca insanlar böyle davranıyor demek. Anladım.
Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 27 Mayıs 2021 #26 G. Sara dedi: Yanlış bilgi vermeyiniz boş konuşmayınız. Oyun 3,60 TL oluyor. Genişletmek için tıkla... Oyun 3, 60TL olmadı ama .
G. Sara dedi: Yanlış bilgi vermeyiniz boş konuşmayınız. Oyun 3,60 TL oluyor. Genişletmek için tıkla... Oyun 3, 60TL olmadı ama .
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Mayıs 2021 #27 Enter your title dedi: Oyun 3, 60TL olmadı ama . Genişletmek için tıkla... Hocam her indirimde düşecek diye bir şey yok maalesef. Yaz indirimlerini bekleyiniz.
Enter your title dedi: Oyun 3, 60TL olmadı ama . Genişletmek için tıkla... Hocam her indirimde düşecek diye bir şey yok maalesef. Yaz indirimlerini bekleyiniz.
AlphaDeniz Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #28 G. Sara dedi: Hocam her indirimde düşecek diye bir şey yok maalesef. Yaz indirimlerini bekleyiniz. Genişletmek için tıkla... Ben oyunu zaten aldım bu konuyu açtıktan 1 gün sonra çok beğendim ama bir sorum var nasıl bölünmüş ekran yaparak çok oyunculu oynuyoruz?
G. Sara dedi: Hocam her indirimde düşecek diye bir şey yok maalesef. Yaz indirimlerini bekleyiniz. Genişletmek için tıkla... Ben oyunu zaten aldım bu konuyu açtıktan 1 gün sonra çok beğendim ama bir sorum var nasıl bölünmüş ekran yaparak çok oyunculu oynuyoruz?
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Mayıs 2021 #29 AlphaDeniz dedi: Ben oyunu zaten aldım bu konuyu açtıktan 1 gün sonra çok beğendim ama bir sorum var nasıl bölünmüş ekran yaparak çok oyunculu oynuyoruz? Genişletmek için tıkla... Bölünmüş ekran yok hocam. O PS3 gibi yerlerde. Online başka bilgisayardan başka bilgisayara oynayabiliyorsunuz ekran bölünmüyor.
AlphaDeniz dedi: Ben oyunu zaten aldım bu konuyu açtıktan 1 gün sonra çok beğendim ama bir sorum var nasıl bölünmüş ekran yaparak çok oyunculu oynuyoruz? Genişletmek için tıkla... Bölünmüş ekran yok hocam. O PS3 gibi yerlerde. Online başka bilgisayardan başka bilgisayara oynayabiliyorsunuz ekran bölünmüyor.
AlphaDeniz Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #30 G. Sara dedi: Bölünmüş ekran yok hocam. O PS3 gibi yerlerde. Online başka bilgisayardan başka bilgisayara oynayabiliyorsunuz ekran bölünmüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
G. Sara dedi: Bölünmüş ekran yok hocam. O PS3 gibi yerlerde. Online başka bilgisayardan başka bilgisayara oynayabiliyorsunuz ekran bölünmüyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler