Amatist ilter Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 172 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer KDE Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #31 Bana Göre Dünyadaki en iyi oyun (oyunu 5 kez bittirdim bıkmadım)
Muuzy Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #32 AlphaDeniz dedi: Arkadaşlar Portal 2 oyunu almayı düşünüyorum. Şu sorularıma Alsam tatmin olur muyum? Spoiler verebilirsiniz ben spoilerlere alışığım. Co-op tatmin eder mi? Perpetual testing initative nedir? Genişletmek için tıkla... Co-op aşırı derecede tatmin eder buna emin olabilirsiniz. Alırsanız eğer gine tatmin olursunuz. Sadece Co-op'u normaline göre biraz kısa ve öz.
AlphaDeniz dedi: Arkadaşlar Portal 2 oyunu almayı düşünüyorum. Şu sorularıma Alsam tatmin olur muyum? Spoiler verebilirsiniz ben spoilerlere alışığım. Co-op tatmin eder mi? Perpetual testing initative nedir? Genişletmek için tıkla... Co-op aşırı derecede tatmin eder buna emin olabilirsiniz. Alırsanız eğer gine tatmin olursunuz. Sadece Co-op'u normaline göre biraz kısa ve öz.
AlphaDeniz Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #33 O değilde ben oyunu aldım bitirdim co-op bitirdim aradan aylar geçmiş neden şimdi yazdın? Bir de nasıl bu konuyu buldun?
O değilde ben oyunu aldım bitirdim co-op bitirdim aradan aylar geçmiş neden şimdi yazdın? Bir de nasıl bu konuyu buldun?
Muuzy Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #34 AlphaDeniz dedi: O değil de ben oyunu aldım bitirdim co-op bitirdim aradan aylar geçmiş neden şimdi yazdın? Bir de nasıl bu konuyu buldun? Genişletmek için tıkla... Portal 2 yazdım Technopat çıktı.
AlphaDeniz dedi: O değil de ben oyunu aldım bitirdim co-op bitirdim aradan aylar geçmiş neden şimdi yazdın? Bir de nasıl bu konuyu buldun? Genişletmek için tıkla... Portal 2 yazdım Technopat çıktı.
SoilTR Picopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #35 İndirimi bekle ve tatmin olursun. @AlphaDeniz benim önüme çıktı. D @AlphaDeniz benim önüme çıktı. D İnternet kötü spam yaptım yanlışlıkla kusura bakmayın moderatörler yorumu silebilir mi? Okulda kendi internetimiz bile zor çekiyor xd.
İndirimi bekle ve tatmin olursun. @AlphaDeniz benim önüme çıktı. D @AlphaDeniz benim önüme çıktı. D İnternet kötü spam yaptım yanlışlıkla kusura bakmayın moderatörler yorumu silebilir mi? Okulda kendi internetimiz bile zor çekiyor xd.
Amatist ilter Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 172 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer KDE Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #36 Muuzy dedi: Co-op aşırı derecede tatmin eder buna emin olabilirsiniz. Alırsanız eğer gine tatmin olursunuz. Sadece Co-op'u normaline göre biraz kısa ve öz. Genişletmek için tıkla... Teşekürler
Muuzy dedi: Co-op aşırı derecede tatmin eder buna emin olabilirsiniz. Alırsanız eğer gine tatmin olursunuz. Sadece Co-op'u normaline göre biraz kısa ve öz. Genişletmek için tıkla... Teşekürler