Portal 2 çalışmayı durdurdu sorunu

Daha fazla  
Araştırdığıma göre bilgisayarım Portal 2 oyununu açabilmesi gerek. Ben de araştırdığım bilgilere dayanarak oyunu yükledim ama şöyle bir sorunla karşılaştım;

BEX hatasının nasıl çözüleceğine baktım. DEP ile ilgili bir durum olduğunu söylüyorlar. DEP'i açmalısın falan dediler. Ben de bütün uygulamalar DEP'i kullanabilir olarak gözüküyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sorun vardı. Ben uyumluluk sorununu giderip windows XP veya 7 yapmıştım. Ama hangisini yaptığımı hatırlamıyorum. Sen dene belki olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam a girin kütüphane girin sonra portal 2 sağ tıklayın özellikler diyin ardından dosyalara tıklayın orada oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın olacak ona basın ve oyunu tkr açmayı deneyin

Windows 7 için teknik destek vermiyoruz. Windows 10'a geçeceksiniz.

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
1- Bilgisayarım Windows 10 desteklemiyor. Destekliyor ama ana ekranında mause bile kasa kasa ilerliyor.
2-O zaman konu oluştur bölümündeki Windows 7 neden hala orada durmakta?
bide GEÇECEKSİNİZ ne demek geçmelisiniz deseniz bari.
Oyun orijinal mi?
Malesef.
Bende de aynı sorun vardı. Ben uyumluluk sorununu giderip windows XP veya 7 yapmıştım. Ama hangisini yaptığımı hatırlamıyorum. Sen dene belki olur.
Aynısını bende düşündüm ilk başta ama o da işe yaramadı

Korsana destek verilmiyor. Portal 2 on Steam
Orjinal alabilecek param yok. olsa bile kredi kartı üzerinden veya telefon hattı üzerinden satım alım yapılabiliyor. Hattım uzerinden satım alım yapılamıyor. Kredi kartınada sahip değilim. Bu yüzden korsan olrak almaya yöneldim. Yoksa bende orjinal almak isterim.

İndirimleri beklerseniz çok ucuz fiyatlara alabilirsiniz.
Oyunfor indirimli satış yapıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…