Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #11 Yüşa efe cumur dedi: Ben oyunu torent üzerinden kurdum ama arkadaşımla oynayamıyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oyunu satın almalısınız. Steam arkadaşlarınızdan seçip giriyorsunuz oyuna.
Yüşa efe cumur dedi: Ben oyunu torent üzerinden kurdum ama arkadaşımla oynayamıyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oyunu satın almalısınız. Steam arkadaşlarınızdan seçip giriyorsunuz oyuna.
Yüşa efe cumur Femtopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #12 800k ZED dedi: Program gerekmiyor ben arkadaşımla direkt oyun üzerinden oynadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl oynadın?
800k ZED dedi: Program gerekmiyor ben arkadaşımla direkt oyun üzerinden oynadım. Genişletmek için tıkla... Nasıl oynadın?
OnlYusuf Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 457 Çözümler 5 Yer Sanctuary Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #13 Yüşa efe cumur dedi: Ben oyunu torent üzerinden kurdum ama arkadaşımla oynayamıyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Satın al.
Yüşa efe cumur dedi: Ben oyunu torent üzerinden kurdum ama arkadaşımla oynayamıyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Satın al.