370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 22 Aralık 2020 #1 Sürprizbozan Kaçış bölümündeyim. Taret testleri yapıldığı yerde takıldım. İleride kapı var ama açılmıyor. Edit: Bölümü geçtim. Turetlerin vurduğu hedefin yukarsına portal açmaları gerekiyor. Son düzenleme: 22 Aralık 2020
Sürprizbozan Kaçış bölümündeyim. Taret testleri yapıldığı yerde takıldım. İleride kapı var ama açılmıyor. Edit: Bölümü geçtim. Turetlerin vurduğu hedefin yukarsına portal açmaları gerekiyor.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #2 Tam çözüm videolar var zaten. Konu açmanıza hiç gerek yoktu.
370728 Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 22 Aralık 2020 #3 Salsa dedi: Tam çözüm videolar var zaten. Konu açmanıza hiç gerek yoktu. Genişletmek için tıkla... Tam bir seviye olmadığı için nerde olduğumu bilmiyordum.
Salsa dedi: Tam çözüm videolar var zaten. Konu açmanıza hiç gerek yoktu. Genişletmek için tıkla... Tam bir seviye olmadığı için nerde olduğumu bilmiyordum.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 22 Aralık 2020 #4 Yandaki kuklanın üstüne portal açıp içine atlayın. Sonra onun arkasında beyaz duvara portal açıp karşıya da açtıktan sonra geçebilirsiniz.
Yandaki kuklanın üstüne portal açıp içine atlayın. Sonra onun arkasında beyaz duvara portal açıp karşıya da açtıktan sonra geçebilirsiniz.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #5 feahleinda_ dedi: Yandaki kuklanın üstüne portal açıp içine atlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam geçmiş zaten adam.
feahleinda_ dedi: Yandaki kuklanın üstüne portal açıp içine atlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam geçmiş zaten adam.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 22 Aralık 2020 #6 Salsa dedi: Hocam geçmiş zaten adam. Genişletmek için tıkla... Sayfayı yenilemediğim için görmemişim.
Salsa dedi: Hocam geçmiş zaten adam. Genişletmek için tıkla... Sayfayı yenilemediğim için görmemişim.
Amatist ilter Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 172 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer KDE Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #7 370728 dedi: Sürprizbozan kaçış bölümündeyim. Taret testleri yapıldığı yerde takıldım. İleride kapı var ama açılmıyor. Eki Görüntüle 794509 Edit: Bölümü geçtim. Turetlerin vurduğu hedefin yukarsına portal açmaları gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Çok kolaydı o bölüm. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2021
370728 dedi: Sürprizbozan kaçış bölümündeyim. Taret testleri yapıldığı yerde takıldım. İleride kapı var ama açılmıyor. Eki Görüntüle 794509 Edit: Bölümü geçtim. Turetlerin vurduğu hedefin yukarsına portal açmaları gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Çok kolaydı o bölüm.