M mahmutadam Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 134 Çözümler 2 29 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar portal 2 CO-OP oynamak istiyorum ama oynayacak birisi yok. Kim oynatabilir. Yarın oynayabilirim.
Arkadaşlar portal 2 CO-OP oynamak istiyorum ama oynayacak birisi yok. Kim oynatabilir. Yarın oynayabilirim.
Afu12 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #2 ben oynarım ama discord adın ve kodun lazım. Discorddan eklemek için
erenkowicz Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 482 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #3 mahmutadam dedi: Arkadaşlar Portal 2 co-op oynamak istiyorum ama oynayacak birisi yok. Kim oynatabilir. Yarın oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Oyunu birden fazla bitirdim istersen oynayalım.
mahmutadam dedi: Arkadaşlar Portal 2 co-op oynamak istiyorum ama oynayacak birisi yok. Kim oynatabilir. Yarın oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Oyunu birden fazla bitirdim istersen oynayalım.
Afu12 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #4 erenkowicz dedi: Oyunu birden fazla bitirdim istersen oynayalım. Genişletmek için tıkla... ama öyle olunca oyundaki neredeyse herşeyi bilmiş olmuyor musun?
erenkowicz dedi: Oyunu birden fazla bitirdim istersen oynayalım. Genişletmek için tıkla... ama öyle olunca oyundaki neredeyse herşeyi bilmiş olmuyor musun?
erenkowicz Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 482 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #5 Afu12 dedi: Ama öyle olunca oyundaki neredeyse her şeyi bilmiş olmuyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet istersen dedim zaten.
Afu12 dedi: Ama öyle olunca oyundaki neredeyse her şeyi bilmiş olmuyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet istersen dedim zaten.
Afu12 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #6 erenkowicz dedi: Evet istersen dedim zaten. Genişletmek için tıkla... haa görmemişim pardon