Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 20 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar baktığım zaman Türkçe seslendirme yok görünüyor. Ben İngilizce bilmiyorum. Oynayabilir miyim oyunu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2022
Arkadaşlar baktığım zaman Türkçe seslendirme yok görünüyor. Ben İngilizce bilmiyorum. Oynayabilir miyim oyunu?
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2022 #2 Ayarlarda altyazı yok mu?
DexterMorganBey Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.025 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #3 Sinyor Ezio Auditore dedi: Arkadaşlar baktığım zaman Türkçe seslendirme yok görünüyor. Ben İngilizce bilmiyorum. Oynayabilir miyim oyunu? Genişletmek için tıkla... Alt yazı vardı galiba. Bir de portal gibi oyunda İngilizce pek lazım olmaz.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Arkadaşlar baktığım zaman Türkçe seslendirme yok görünüyor. Ben İngilizce bilmiyorum. Oynayabilir miyim oyunu? Genişletmek için tıkla... Alt yazı vardı galiba. Bir de portal gibi oyunda İngilizce pek lazım olmaz.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.549 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #4 Alt yazıları Türkçe, sıkıntı olmaz.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 20 Temmuz 2022 #5 kozmoneustee dedi: Ayarlarda alt yazı yok mu? Genişletmek için tıkla... Steam'de baktığımda Türkçe sadece arayüzde var olarak gözüküyor daha indirmedim.
kozmoneustee dedi: Ayarlarda alt yazı yok mu? Genişletmek için tıkla... Steam'de baktığımda Türkçe sadece arayüzde var olarak gözüküyor daha indirmedim.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #6 Sinyor Ezio Auditore dedi: Steam'de baktığımda Türkçe sadece arayüzde var olarak gözüküyor daha indirmedim. Genişletmek için tıkla... Var hocam Türkçe alt yazı merak etmeyin daha önce 3 kez bitirdim.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Steam'de baktığımda Türkçe sadece arayüzde var olarak gözüküyor daha indirmedim. Genişletmek için tıkla... Var hocam Türkçe alt yazı merak etmeyin daha önce 3 kez bitirdim.