Anıl Ahmet Polat Hectopat Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 45 6 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar ben arkadaşımla portal 2'de oyun açtım Discord'a konuşuyoruz ama oyun içinde mikrofon var oradan da ses geliyor ve yankı yapıyor. Nasıl katabilirim?
Arkadaşlar ben arkadaşımla portal 2'de oyun açtım Discord'a konuşuyoruz ama oyun içinde mikrofon var oradan da ses geliyor ve yankı yapıyor. Nasıl katabilirim?
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 6 Mayıs 2020 #2 Ayarlarda mikrofon ayarı olması lazım. Artı 0 Eksi
X xeynep Femtopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ocak 2021 #3 Aynı sorun bende de var, çözümünü bulursan yaz. Artı 0 Eksi
poyrazcosgun Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #4 Bende de aynı şey oluyordu zaten oyunda bitek portal açılma sesleri falan var direk kapamıştık sesleri muhabbet daha iyi oluyor Artı 0 Eksi
Bende de aynı şey oluyordu zaten oyunda bitek portal açılma sesleri falan var direk kapamıştık sesleri muhabbet daha iyi oluyor