Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 27 Mayıs 2021 #1 Kuzenimin bilgisayarında oynamıştım, kendisi bulmacaların %70'ini çözemediği için bana veriyordu.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.284 Makaleler 1 Çözümler 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 27 Mayıs 2021 #2 Her türlü değer.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Mayıs 2021 #3 Çok eğlenceli. 3 lira falan oluyor indirimde. 3 liraya ben çikolata alamıyorum kesinlikle değecektir.
Çok eğlenceli. 3 lira falan oluyor indirimde. 3 liraya ben çikolata alamıyorum kesinlikle değecektir.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #4 İşin zevki orada zaten, takım çalışması ile bulmaca çözmek. Alınır kesinlikle, zaten indirimlerde 2 lira oluyordu yanılmıyorsam.
İşin zevki orada zaten, takım çalışması ile bulmaca çözmek. Alınır kesinlikle, zaten indirimlerde 2 lira oluyordu yanılmıyorsam.
Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 27 Mayıs 2021 #5 körbiginar dedi: Çok eğlenceli. 3 lira falan oluyor indirimde. 3 liraya ben çikolata alamıyorum kesinlikle değecektir. Genişletmek için tıkla... Ne zaman olucak ?
körbiginar dedi: Çok eğlenceli. 3 lira falan oluyor indirimde. 3 liraya ben çikolata alamıyorum kesinlikle değecektir. Genişletmek için tıkla... Ne zaman olucak ?
starplatinum Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 519 Yer Morioh Daha fazla Meslek Deniz Bilimci 27 Mayıs 2021 #6 Sadece CO-OP oynamak için 18.50 TL vermezdim şahsen. Eğer indirimde alırsanız kesinlikle fiyatını hak eden bir oyun.
Sadece CO-OP oynamak için 18.50 TL vermezdim şahsen. Eğer indirimde alırsanız kesinlikle fiyatını hak eden bir oyun.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #7 starplatinum dedi: Sadece CO-OP için 18.50 TL vermezdim şahsen. Eğer indirimde alırsanız kesinlikle fiyatını hak eden bir oyun. Genişletmek için tıkla... Oyunun içeriği 50 TL için değecek kadar bile kaliteli. 18 TL için fazlasıyla değer ama indirimde almak varken gerek yok.
starplatinum dedi: Sadece CO-OP için 18.50 TL vermezdim şahsen. Eğer indirimde alırsanız kesinlikle fiyatını hak eden bir oyun. Genişletmek için tıkla... Oyunun içeriği 50 TL için değecek kadar bile kaliteli. 18 TL için fazlasıyla değer ama indirimde almak varken gerek yok.
Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 27 Mayıs 2021 #8 Salsa dedi: Oyunun içeriği 50 TL için değecek kadar bile kaliteli. 18 TL için fazlasıyla değer ama indirimde almak varken gerek yok. Genişletmek için tıkla... starplatinum dedi: Sadece co-op oynamak için 18.50 TL vermezdim şahsen. Eğer indirimde alırsanız kesinlikle fiyatını hak eden bir oyun. Genişletmek için tıkla... körbiginar dedi: Çok eğlenceli. 3 lira falan oluyor indirimde. 3 liraya ben çikolata alamıyorum kesinlikle değecektir. Genişletmek için tıkla... Ne zaman indirime girecek?
Salsa dedi: Oyunun içeriği 50 TL için değecek kadar bile kaliteli. 18 TL için fazlasıyla değer ama indirimde almak varken gerek yok. Genişletmek için tıkla... starplatinum dedi: Sadece co-op oynamak için 18.50 TL vermezdim şahsen. Eğer indirimde alırsanız kesinlikle fiyatını hak eden bir oyun. Genişletmek için tıkla... körbiginar dedi: Çok eğlenceli. 3 lira falan oluyor indirimde. 3 liraya ben çikolata alamıyorum kesinlikle değecektir. Genişletmek için tıkla... Ne zaman indirime girecek?
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #9 Enter your title dedi: Ne zaman indirime girecek? Genişletmek için tıkla... Bugün bir indirim olacaktı yanılmıyorsam, bugün girebilir. Salsa dedi: Bugün bir indirim olacaktı yanılmıyorsam, bugün girebilir. Genişletmek için tıkla...
Enter your title dedi: Ne zaman indirime girecek? Genişletmek için tıkla... Bugün bir indirim olacaktı yanılmıyorsam, bugün girebilir. Salsa dedi: Bugün bir indirim olacaktı yanılmıyorsam, bugün girebilir. Genişletmek için tıkla...
Enter your title Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 522 Çözümler 1 27 Mayıs 2021 #10 Teşekkür ederim.