zuabo Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ||| 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐨𝐧 𝐊𝐕𝐑𝟏𝟑𝟑𝟑𝐃𝟑𝐍𝟗/𝟒𝐆 𝟖𝐆𝐁 (𝟐𝐱𝟒) ||| 𝐆𝐀 𝐆𝟒𝟏 𝐌𝐓 𝐒𝟐 ||| 𝐆𝐓 𝟏𝟎𝟑𝟎 𝐆𝐃𝐃𝐑𝟓 ||| 𝐈̇𝐧𝐭𝐞𝐥 𝐂𝐨𝐫𝐞 𝟐 𝐐𝐮𝐚𝐝 𝐐𝟗𝟒𝟎𝟎 ||| 𝐇𝐄𝐂 𝟑𝟎𝟎𝐕𝐆 𝟐𝐑𝐆 𝟑𝟎𝟎𝐖 𝐏𝐒𝐔 ||| 𝐀𝐥𝐩𝐢𝐧 𝟐𝟒𝟎𝐆𝐁 𝐒𝐒𝐃 ||| 𝐒𝐞𝐚𝐠𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐚𝐫𝐫𝐚𝐜𝐮𝐝𝐚 𝟕𝟐𝟎𝟎 𝐇𝐃𝐃 Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #21 Ghostxz3 dedi: Hocam iade edin bence paranıza yazık 70 centdi en son 27 Kasım da indirim var onu bekleyin bence 4,47 dolar çok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam oyle olsun bakalim.
Ghostxz3 dedi: Hocam iade edin bence paranıza yazık 70 centdi en son 27 Kasım da indirim var onu bekleyin bence 4,47 dolar çok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam oyle olsun bakalim.
denciz Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 360 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #22 zuabo dedi: Bu arada buradaki oyun postal 2 ben Portal 2 diyorum. Genişletmek için tıkla... Alınmaz indirimler de 70cent 1 dolara düşüyor.
zuabo dedi: Bu arada buradaki oyun postal 2 ben Portal 2 diyorum. Genişletmek için tıkla... Alınmaz indirimler de 70cent 1 dolara düşüyor.
zuabo Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ||| 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐨𝐧 𝐊𝐕𝐑𝟏𝟑𝟑𝟑𝐃𝟑𝐍𝟗/𝟒𝐆 𝟖𝐆𝐁 (𝟐𝐱𝟒) ||| 𝐆𝐀 𝐆𝟒𝟏 𝐌𝐓 𝐒𝟐 ||| 𝐆𝐓 𝟏𝟎𝟑𝟎 𝐆𝐃𝐃𝐑𝟓 ||| 𝐈̇𝐧𝐭𝐞𝐥 𝐂𝐨𝐫𝐞 𝟐 𝐐𝐮𝐚𝐝 𝐐𝟗𝟒𝟎𝟎 ||| 𝐇𝐄𝐂 𝟑𝟎𝟎𝐕𝐆 𝟐𝐑𝐆 𝟑𝟎𝟎𝐖 𝐏𝐒𝐔 ||| 𝐀𝐥𝐩𝐢𝐧 𝟐𝟒𝟎𝐆𝐁 𝐒𝐒𝐃 ||| 𝐒𝐞𝐚𝐠𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐚𝐫𝐫𝐚𝐜𝐮𝐝𝐚 𝟕𝟐𝟎𝟎 𝐇𝐃𝐃 Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #23 Steam'in dolara gecmesi cok kotu oldu indirim gelir mi diye stres yapiyoruz şurada ya.
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.830 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #24 zuabo dedi: Steam'in dolara gecmesi cok kotu oldu indirim gelir mi diye stres yapiyoruz şurada ya. Genişletmek için tıkla... Orası öyle kötü oldu ama iade edin çok çok daha düşük fiyata girecektir.
zuabo dedi: Steam'in dolara gecmesi cok kotu oldu indirim gelir mi diye stres yapiyoruz şurada ya. Genişletmek için tıkla... Orası öyle kötü oldu ama iade edin çok çok daha düşük fiyata girecektir.
zuabo Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ||| 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐨𝐧 𝐊𝐕𝐑𝟏𝟑𝟑𝟑𝐃𝟑𝐍𝟗/𝟒𝐆 𝟖𝐆𝐁 (𝟐𝐱𝟒) ||| 𝐆𝐀 𝐆𝟒𝟏 𝐌𝐓 𝐒𝟐 ||| 𝐆𝐓 𝟏𝟎𝟑𝟎 𝐆𝐃𝐃𝐑𝟓 ||| 𝐈̇𝐧𝐭𝐞𝐥 𝐂𝐨𝐫𝐞 𝟐 𝐐𝐮𝐚𝐝 𝐐𝟗𝟒𝟎𝟎 ||| 𝐇𝐄𝐂 𝟑𝟎𝟎𝐕𝐆 𝟐𝐑𝐆 𝟑𝟎𝟎𝐖 𝐏𝐒𝐔 ||| 𝐀𝐥𝐩𝐢𝐧 𝟐𝟒𝟎𝐆𝐁 𝐒𝐒𝐃 ||| 𝐒𝐞𝐚𝐠𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐚𝐫𝐫𝐚𝐜𝐮𝐝𝐚 𝟕𝟐𝟎𝟎 𝐇𝐃𝐃 Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #25 Ghostxz3 dedi: Orası öyle kötü oldu ama iade edin çok çok daha düşük fiyata girecektir. Genişletmek için tıkla... Talep açtım hocam bekliyorum.
Ghostxz3 dedi: Orası öyle kötü oldu ama iade edin çok çok daha düşük fiyata girecektir. Genişletmek için tıkla... Talep açtım hocam bekliyorum.
Cristiano.Amett Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 399 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-11400h 2.7GHz>4.5GHz RTX 3050Tİ 16Gb Ram 500GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2024 #26 zuabo dedi: Ne zaman duser genel olarak. 2 hafta sonra falansa hiç gerek yok iadeye. Genişletmek için tıkla... Gelecek indirim dönemlerinde. Büyük indirim dönemlerinde daha da çok düşüyor fiyatlar genelde(yaz/kış indirimler gibi)
zuabo dedi: Ne zaman duser genel olarak. 2 hafta sonra falansa hiç gerek yok iadeye. Genişletmek için tıkla... Gelecek indirim dönemlerinde. Büyük indirim dönemlerinde daha da çok düşüyor fiyatlar genelde(yaz/kış indirimler gibi)
zuabo Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri ||| 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐨𝐧 𝐊𝐕𝐑𝟏𝟑𝟑𝟑𝐃𝟑𝐍𝟗/𝟒𝐆 𝟖𝐆𝐁 (𝟐𝐱𝟒) ||| 𝐆𝐀 𝐆𝟒𝟏 𝐌𝐓 𝐒𝟐 ||| 𝐆𝐓 𝟏𝟎𝟑𝟎 𝐆𝐃𝐃𝐑𝟓 ||| 𝐈̇𝐧𝐭𝐞𝐥 𝐂𝐨𝐫𝐞 𝟐 𝐐𝐮𝐚𝐝 𝐐𝟗𝟒𝟎𝟎 ||| 𝐇𝐄𝐂 𝟑𝟎𝟎𝐕𝐆 𝟐𝐑𝐆 𝟑𝟎𝟎𝐖 𝐏𝐒𝐔 ||| 𝐀𝐥𝐩𝐢𝐧 𝟐𝟒𝟎𝐆𝐁 𝐒𝐒𝐃 ||| 𝐒𝐞𝐚𝐠𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐚𝐫𝐫𝐚𝐜𝐮𝐝𝐚 𝟕𝟐𝟎𝟎 𝐇𝐃𝐃 Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #27 Cristiano.Amett dedi: Gelecek indirim dönemlerinde. Büyük indirim dönemlerinde daha da çok düşüyor fiyatlar genelde(yaz/kış indirimler gibi) Genişletmek için tıkla... Sonbahar indirimlerinde (27 Kasımda) alacağım.
Cristiano.Amett dedi: Gelecek indirim dönemlerinde. Büyük indirim dönemlerinde daha da çok düşüyor fiyatlar genelde(yaz/kış indirimler gibi) Genişletmek için tıkla... Sonbahar indirimlerinde (27 Kasımda) alacağım.