Çözüldü Portal Aperture Tag "Cant find background image" hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

yaşar yiğit

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2x16 DDR4
Ekran kartı
GTX 1060 6GB
İşlemci
i5 6400
Portal 2 ve portal bilgisayarımda yüklü aç kapa yaptım kayıt dosyası oluşturmak için doyamadığım için diğer modları oynamak istiyorum. Apeture tagdan başlamak istedim hata veriyor, çözümü var mı basit olarak?

Diğer modlarda böyle bir hata karşıma çıkar mı karşılaşan arkadaşlar yarımcı olursa mükemmel olur.

Hata:
Cant find background image.
materials/console/startup_loading.vtf

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam'den Portal 2 oyununa gel liste kısmındaki "Portal 2'ye sağ tıkla -> özellikler -> yüklü dosyalar -> oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula" ardından aynı yerden (yüklü dosyalar) göz at tuşuna tıkla oyunun dosyalarını açacak. Açtığı yerden hani sana nereye girdiğini gösteren çubuk var ya (örnek:C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\Grand theft Auto v) işte o yazıların biraz sağına tıkla yolunu kopyalıyor her neyse sonra aperture Tag'in oyun dosyalarını aç "aperturetag" dosyasını aç gameinfo.txt'yi not defterinde aç.

Resimdeki o yazılar var ya üçüncüsünden platform.

Yazısına kadar üstteki resim gibi teker teker seçerek yapıştır. Sonra CTRL+s yap. Oyunu açtığında düzelecek.

Sorun olursa yapamadığın yardım edebilirim çünkü çok anlaşılmaz şekilde yazdım.
Steam'den Portal 2 oyununa gel liste kısmındaki "Portal 2'ye sağ tıkla -> özellikler -> yüklü dosyalar -> oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula" ardından aynı yerden (yüklü dosyalar) göz at tuşuna tıkla oyunun dosyalarını açacak. Açtığı yerden hani sana nereye girdiğini gösteren çubuk var ya (örnek:C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\Grand theft Auto v) işte o yazıların biraz sağına tıkla yolunu kopyalıyor her neyse sonra aperture Tag'in oyun dosyalarını aç "aperturetag" dosyasını aç gameinfo.txt'yi not defterinde aç.

Resimdeki o yazılar var ya üçüncüsünden platform.

Yazısına kadar üstteki resim gibi teker teker seçerek yapıştır. Sonra CTRL+s yap. Oyunu açtığında düzelecek.

Sorun olursa yapamadığın yardım edebilirim çünkü çok anlaşılmaz şekilde yazdım.

Çözüm

Açıldı hocam çok teşekkür ederim. Diğer modlarda bu tarz problemler ile karşılaşır mıyım?

Ne demek hocam rica ederim. Sanmıyorum ama herhangi bir hata olursa öbür modlarda direkt konu açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…