slayer001001 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar merhaba, Steam'de Portal Bundle indirime girmiş. Sizce alınır mı? Bu arada puzzle oyunlarına beynim yetmez. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2021
Arkadaşlar merhaba, Steam'de Portal Bundle indirime girmiş. Sizce alınır mı? Bu arada puzzle oyunlarına beynim yetmez.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 25 Haziran 2021 #2 slayer001001 dedi: Arkadaşlar merhaba, Steam'de Portal Bundle indirime girmiş. Sizce alınır mı? Bu arada puzzle oyunlarına beynim yetmez. Genişletmek için tıkla... Çok zor değil merak etmeyin, gayet iyi bir oyundur kendisi. Almanızı öneririm.
slayer001001 dedi: Arkadaşlar merhaba, Steam'de Portal Bundle indirime girmiş. Sizce alınır mı? Bu arada puzzle oyunlarına beynim yetmez. Genişletmek için tıkla... Çok zor değil merak etmeyin, gayet iyi bir oyundur kendisi. Almanızı öneririm.
slayer001001 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #3 Silinen üye dedi: Çok zor değil merak etmeyin, gayet iyi bir oyundur kendisi. Almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler aldım
Silinen üye dedi: Çok zor değil merak etmeyin, gayet iyi bir oyundur kendisi. Almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler aldım
Baymeczup Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #4 Arada takılabilsin bazı bölümlerde ama çok eğlenceli bi seridir ben de uzun zamandır bekledikten sonra almıştım, fiyatı da uygun. Ben öneririm
Arada takılabilsin bazı bölümlerde ama çok eğlenceli bi seridir ben de uzun zamandır bekledikten sonra almıştım, fiyatı da uygun. Ben öneririm
slayer001001 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #5 Baymeczup dedi: Arada takılabilsin bazı bölümlerde ama çok eğlenceli bir seridir ben de uzun zamandır bekledikten sonra almıştım, fiyatı da uygun. Ben öneririm Genişletmek için tıkla... Tek oturuşta 1. oyunun 17.bölümüne geldim o kadar da zor değilmiş
Baymeczup dedi: Arada takılabilsin bazı bölümlerde ama çok eğlenceli bir seridir ben de uzun zamandır bekledikten sonra almıştım, fiyatı da uygun. Ben öneririm Genişletmek için tıkla... Tek oturuşta 1. oyunun 17.bölümüne geldim o kadar da zor değilmiş
900 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 1.151 Makaleler 6 Çözümler 3 26 Haziran 2021 #6 Ana oyunları seversen bir sürü topluluk yapımı mod ve haritası var Portal'ın. Portal 1'in o kadar çok yok ama Portal 2'nin bolca var. slayer001001 dedi: Tek oturuşta 1. oyunun 17.bölümüne geldim o kadar da zor değilmiş Genişletmek için tıkla... Eğer zor bulmaca istiyorsan Portal 2'nin Portal Reloaded modu var, ücretsiz.
Ana oyunları seversen bir sürü topluluk yapımı mod ve haritası var Portal'ın. Portal 1'in o kadar çok yok ama Portal 2'nin bolca var. slayer001001 dedi: Tek oturuşta 1. oyunun 17.bölümüne geldim o kadar da zor değilmiş Genişletmek için tıkla... Eğer zor bulmaca istiyorsan Portal 2'nin Portal Reloaded modu var, ücretsiz.