GemoSant Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 165 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2014 #1 Bilgisayarımda tarayıcıyı açtıktan sonra portal sepeti adında bir tarayıcı ile karşılaşıyorum. Nasıl kaldırabilirim? Kaldırmaya çalıştım ama olmadı. Birkaç video bile izledim ama olmadı. Not: Windows 8 işletim sistemi kullanıyorum.
Bilgisayarımda tarayıcıyı açtıktan sonra portal sepeti adında bir tarayıcı ile karşılaşıyorum. Nasıl kaldırabilirim? Kaldırmaya çalıştım ama olmadı. Birkaç video bile izledim ama olmadı. Not: Windows 8 işletim sistemi kullanıyorum.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 25 Ağustos 2014 #2 [Çözüm] PortalSepeti Virüsünü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal Bu konudaki her aşamayı tek tek uygula. Hiçbir adımı atlama.
[Çözüm] PortalSepeti Virüsünü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal Bu konudaki her aşamayı tek tek uygula. Hiçbir adımı atlama.
TechnoCA Kilopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2014 #3 Sistem geri yükleme iyi bir çözümdür. Aynı sorunu ben de yaşadım her şeyi denedim olmadı ama en sonunda sistem geri yüklemeyle kurtardım.
Sistem geri yükleme iyi bir çözümdür. Aynı sorunu ben de yaşadım her şeyi denedim olmadı ama en sonunda sistem geri yüklemeyle kurtardım.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 25 Ağustos 2014 #4 Bu rehberde yazılanlar uygulandığında sorun çözülecektir tamamen. Sistem geri yüklemeye gerek yok.
TechnoCA Kilopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2014 #5 Biraz uğraş verici bir çözüm ama.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 25 Ağustos 2014 #6 Linkte denilenleri yapın. 2. ve 3. raporların çıktılarını da verin.