Portal Serisi için 8.69 dolar değer mi?

Xilared

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2 GB
Ekran kartı
G41 Express Chipset
İşlemci
Intel Core 2 Duo E7500
Sistemim çok eski ve neredeyse çoğu oyunu açmıyor. Bu yüzden Portal almaya karar verdim. Portal 2, 5 dolar iken Portal serisini 8.69 dolara satıyolar. Alınır mı? Bu paraya başka bir oyun alınabilir mi?

Seri güzel de kaç yıllık iki oyuna 9 küsur dolar vermek mantıklı değil, indirimde çok cüzi bir miktara düşüyor beklemeniz daha mantıklı olur. Ek olarak yine indirime girdiğinde Fahrenheit oyununu öneririm.

O parayla Epic Games'ten daha güzel oyunlar bulursun.

Sistemim çok eski ve neredeyse çoğu oyunu açmıyor. Bu yüzden portal almaya karar verdim. Portal 2, 5 dolar iken portal serisini 8.69 dolara satıyolar. Alınır mı? Bu paraya başka bir oyun alınabilir mi?

İndirimlerde tanesi 57 cente düşüyor 9 dolar bence değmez indirimi beklemek daha mantıklı.

Sistemim çok eski ve neredeyse çoğu oyunu açmıyor. Bu yüzden Portal almaya karar verdim. Portal 2, 5 dolar iken Portal serisini 8.69 dolara satıyolar. Alınır mı? Bu paraya başka bir oyun alınabilir mi?
Bence orange box al hem half life 2 serisini de veriyor , ama portal 2 almaman daha mantıklı çünki portal 1'e göre çok sistem gerektiriyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…