D Daghan07Daghan Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar bana bilgili güvenilir bir yönetici gelsin lütfen, teamwiewerdan halletse çok ama çok ama çok sevnirim. Çok uğraştım, ama olmuyor da olmuor. Lütfen yardım Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2014
Arkadaşlar bana bilgili güvenilir bir yönetici gelsin lütfen, teamwiewerdan halletse çok ama çok ama çok sevnirim. Çok uğraştım, ama olmuyor da olmuor. Lütfen yardım
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 25 Temmuz 2014 #2 [Çözüm] PortalSepeti Virüsünü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal Uygulayın.
D Daghan07Daghan Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #3 Murat abi denedim de beceremedim pek becerikli değilim lütfen yardım kafayı yiyeceğim Olmuyor Onları sildim filan ama olmuyor, işiniz olmazsa yardım eder misiniz Teamviewer dan lütfen? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2014
Murat abi denedim de beceremedim pek becerikli değilim lütfen yardım kafayı yiyeceğim Olmuyor Onları sildim filan ama olmuyor, işiniz olmazsa yardım eder misiniz Teamviewer dan lütfen?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 25 Temmuz 2014 #4 İlk olarak şu raporarın sonucunu ver sonra bakarız neresi olmuyor diye. Herdprotect txt Raporu Oluşturma (Resimli anlatım) | Technopat Sosyal GetSystemİnfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım | Technopat Sosyal
İlk olarak şu raporarın sonucunu ver sonra bakarız neresi olmuyor diye. Herdprotect txt Raporu Oluşturma (Resimli anlatım) | Technopat Sosyal GetSystemİnfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım | Technopat Sosyal
D Daghan07Daghan Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2014 #5 Murat5038 dedi: [Çözüm] PortalSepeti Virüsünü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal Uygulayın. Genişletmek için tıkla... Abi ne yapmalıyım ? Yapamıyorum onu denedim yaptım sandım ama olmadı. Ok hemen o raporu yapıorum. Abi özür dilerim yine rahatsız etmekteyim. Upload sitesine nasıl yükleyeceğiz? Ve her scan ettikten sonra çalıştırmayı durdurdu programı kapat diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2014
Murat5038 dedi: [Çözüm] PortalSepeti Virüsünü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal Uygulayın. Genişletmek için tıkla... Abi ne yapmalıyım ? Yapamıyorum onu denedim yaptım sandım ama olmadı. Ok hemen o raporu yapıorum. Abi özür dilerim yine rahatsız etmekteyim. Upload sitesine nasıl yükleyeceğiz? Ve her scan ettikten sonra çalıştırmayı durdurdu programı kapat diyor.