Portalsepeti, netmahal gibi browser virüslerini indirmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun zamandır araştırıyorum valla programın bir kısmını yapmak daha az uğraştırdı :D

Nasıl olacağını buldum sanırım. Şu download sitelerindeki sahte indir butonlarından birini dene.

Saçma saçma işlerle uğraşmayın. Daha programın amacını bile saçma. Bunu zaten bulabilen antivirüs veya güvenlik araçları mevcut. Ayrıca malware programcısı virüsü sokmak yerine analiz eder. Nerelere bulaştığı zaten belli, neden sokmaya çalışıyorsun? Yani bu işin sonu yaş haberin olsun. Programına tanımlama yapıp sosyalde nerelere bulaştığını kaç yerde temizlenecek yerleri söyledim dediğim yerleri tanımla o zararlı için şu anlık yeterli. Varyasyonları çıkarsa yine programın işe yaramaz. Kısaca temelini öğrenmeden işe girişmişsin.

Asıl sizin böyle yargıda bulunmanız saçma. Ben en çok bilinenlerden portalsepeti olduğu için portalsepetini istedim, yoksa bir sürü reklam virüsünün olduğunu biliyorum. Varyasyonlarının çıkmasını göz önünde bulundurdum ve ona göre hazırladım. Madem çok biliyorsunuz siz yapın bir tane de görelim. O zaman yaklaşık piyasada bilinen yaklaşık 55 antivirüsün olması saçma sizin mantığınıza göre.

Çünkü Avira, Kaspersky gibi antivirüsler diğer antivirüslerin yaptıklarını yapabiliyor. Ayrıca program sadece bundan ibaret değil. İlk önce ön yargılarınızdan arınıp sonra konuma yorum atarsınız.
Lütfen rica ediyorum bilmediğiniz konulara biliyormuş gibi davranıp post atmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen rica ediyorum bilmediğiniz konulara biliyormuş gibi davranıp post atmayın.
Karşında virüs analisti olduğunun farkında olmanı isterim. Ayrıca Kaspersky moderatörü olduğumu da unutmayın. Portal sepeti vb. tespitini ve Antivirüslere tanımını Türkiye'de ve Dünyada ilk ben yaptığımı da belirteyim. Sonra bilmediğiniz vs. saçma sözcükler kurmazsınız belki.
Madem çok biliyorsunuz siz yapın bir tane de görelim
Antivirüs yapmakla iş bitmiyor önemli olan virüs veya zararlının tespiti. Tespiti de sosyalde konular ve cevapları araştırırsanız görürsünüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı