Ben çatı katında yaşıyorum ve dolayısıyla odam da aşırı derecede sıcak oluyor, klima almıştım falan üçgen çatı olduğundan dolayı dış üniteyi düzgün montaj yer bulamadılar. Alt kata takılacak, şimdi de kendime portatif klima bakıyorum. Direkt her şeyi kendi içinde olduğundan dolayı önerilerinize açığım benim bulduğum portatif klima bu;
Ben çatı katında yaşıyorum ve dolayısıyla odam da aşırı derecede sıcak oluyor, klima almıştım falan üçgen çatı olduğundan dolayı dış üniteyi düzgün montaj yer bulamadılar. Alt kata takılacak, şimdi de kendime portatif klima bakıyorum. Direkt her şeyi kendi içinde olduğundan dolayı önerilerinize açığım benim bulduğum portatif klima bu;
Çatı katındayım bende, dış üniteyi çok basit direkt çatıya koyacaklar. 2 klima var ikisininde dış ünitesi çatıda. Borular ister tavandan ister yan duvardan dış üniteye bağlanabilir.
Portatif klimaya gelince, düşün hem iç ünite hem de dış ünite aynı şeyin içinde. Yani çok ses çıkaracak. Ayrıca arkadan çıkan sıcak havayı (ısıtma modunda ise soğuk havayı) tahliye etmek için camı duvarı falan uygun ölçüde keseceksin vs.