Portekiz'e D7 vizesi ile nasıl gidilir?

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba, D7 vizesiyle Portekiz'e gidenler tecrubelerini anlatabilir mi? Portekiz banka hesabi gereksinimi haric aşırı zor bir yol yok gibi.

Planim faiz getirisiyle gitmek ve faizin sinir olan 920 euronun altina dusmemesini saglamak.

Pasif gelirin kac ay sureyle gelmesi lazim, basvuru nasıl kac ay suruyor onay orani nedr vs bilmek istiyorum internette herkes farkli yaziyor.

Merhaba, pasif gelir her ay aynı miktar olarak ve en az 6 aydır gelmesi gerekiyor. Haricinde sırf oraya gitmek için 6 ay öncesinden pasif gelir diye gösterilecek işler yapmayın çünkü geçmiş hesap hareketlerinizide önemsiyorlar red gelebilir.

Teşekkür ederim. 2. cumleyi pek anlamadim, elimdeki parayi faize koysam sinir miktari veriyor ama her ay sabit 1000 gelmesini saglayacagim faizi ayarlayarak. Bu sekilde uygun mu?

Teşekkür ederim. 2. cumleyi pek anlamadim, elimdeki parayi faize koysam sinir miktari veriyor ama her ay sabit 1000 gelmesini saglayacagim faizi ayarlayarak. Bu sekilde uygun mu?

Rica ederim. Evet, her ay 1000 euro gelmesi gerekiyor. 2. cümlemde demek istediğim sizin geçmiş hesap hareketlerinizide inceliyorlar sırf Portekiz'e gidebilmek için pasif gelir yaptığınızdan dolayı red gelme olasılığı var.

6 ayda uzun geldi hocam 3 ayda randevu beklesek en erken 2026 Eylül gibi orada oluyorum. Siz gittiniz mi? Banka hesabi sart degil mi?

6 ayda uzun geldi hocam 3 ayda randevu beklesek en erken 2026 Eylül gibi orada oluyorum. Siz gittiniz mi? Banka hesabi sart degil mi?

Ben İspanya ve Almanya'ya gittim. Eğer hayatınızın iyi geçmesini istiyorsanız biraz sabırlı olmanız lazım banka hesabı şart. Biz şu an kuzenimi göndermeye çalışıyoruz kendisi 23 yaşında pasif geliri ev kirası olarak gösteriyoruz o yüzden az çok bilgi sahibiyim.

Teşekkür ederim hocam gelişme olunca yazin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…