6 668589 Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 72 Çözümler 1 2 Haziran 2023 #1 Haberim ve iznim olmadan Portfun.mobi diye ismini ilk kez duyduğum bir kuruluşa 105 TL'ye üyelik yapılmış. Bu nedir? fotoğraf fotoğraf Ne yapmam gerekiyor? Biri aydınlatsın. Son düzenleme: 2 Haziran 2023
Haberim ve iznim olmadan Portfun.mobi diye ismini ilk kez duyduğum bir kuruluşa 105 TL'ye üyelik yapılmış. Bu nedir? fotoğraf fotoğraf Ne yapmam gerekiyor? Biri aydınlatsın.
ViooYa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 4.015 Makaleler 3 Çözümler 129 2 Haziran 2023 #2 Kod senin telefonuna geliyor ve birisi o kodu senden habersiz de olsa giriyorsa ve bundan haberin olmuyorsa yapabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum. Sen fark etmesen de arkadaşların vs. yapmıştır. Onay kodu onun için gönderiliyor.
Kod senin telefonuna geliyor ve birisi o kodu senden habersiz de olsa giriyorsa ve bundan haberin olmuyorsa yapabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum. Sen fark etmesen de arkadaşların vs. yapmıştır. Onay kodu onun için gönderiliyor.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #3 Hocam onay için SMS kodu da gelmiş. Bu olaylara pek ilgim yok ama virüs olabilir. Kaspersky Mobile ile tam tarama yapabilir misiniz?
Hocam onay için SMS kodu da gelmiş. Bu olaylara pek ilgim yok ama virüs olabilir. Kaspersky Mobile ile tam tarama yapabilir misiniz?
6 668589 Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 72 Çözümler 1 2 Haziran 2023 #4 Virüs taraması yaptım, sonuç temiz. Sanırım benim oğlan gizli işler çevirmiş. Dayak vakti.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #5 668589 dedi: Virüs taraması yaptım, sonuç temiz. Sanırım benim oğlan gizli işler çevirmiş. Dayak vakti. Genişletmek için tıkla... Birisi telefonunuzdan yapmış o zaman. Sanırım hileli oyun indirme sitelerinde çıkan sahte SMS doğrulama sitelerinden biri. Dövmeyin ama çocuğu
668589 dedi: Virüs taraması yaptım, sonuç temiz. Sanırım benim oğlan gizli işler çevirmiş. Dayak vakti. Genişletmek için tıkla... Birisi telefonunuzdan yapmış o zaman. Sanırım hileli oyun indirme sitelerinde çıkan sahte SMS doğrulama sitelerinden biri. Dövmeyin ama çocuğu