Portishead - Cowboys

222744

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Katılım
27 Temmuz 2018
Mesajlar
11.217
Makaleler
5
Çözümler
57
Portishead'in, kendi adını taşıyan, ikinci albümlerinin ilk parçasıdır. Dummy albümüne göre daha karanlık bir hava benimsenmiştir ve bu albümdeki karanlık tonların etkileri Three adlı üçüncü albümlerinde de (ne tesadüf değil mi ya) artarak devam etmiştir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı kaliteli paylaşımlar yapmayınız. Sosyal seviyesi bellidir. Bir kara deliğe sebep olabilirsiniz ve o delik genişleyerek tüm evreni yutabilir. Ceza, Sagopa, no1, Ender, minder tamam üstüne çıkmayın.
Gerçekten de forumda çoğu kişi onları dinliyor. Neden dinlediklerini asla anlayamayacağız sanırım.
 
Gerçekten de forumda çoğu kişi onları dinliyor. Neden dinlediklerini asla anlayamayacağız sanırım.
Ceza ve Sagoya laf yok da kitle gercekten kotu. Eskiden muzik paylasim konulari olurdu burada ve sdn'de metalden baska atan cikmazdi, karantina sonrasi cok bozdu.
Beth Gibbons, uzgun poncigim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı