O oguzsncktr25 Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #1 POS makinesi daha once calisiyordu. Bu ekrana atmiyordur. Dusurdum, her şeyi cikti, geri taktim. Buraya atiyor. Ne yapmam lazim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2024
POS makinesi daha once calisiyordu. Bu ekrana atmiyordur. Dusurdum, her şeyi cikti, geri taktim. Buraya atiyor. Ne yapmam lazim?
O oguzsncktr25 Centipat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2024 #3 Dom dedi: Bankayı arayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl ulaşayım bankaya bugün cumartesi ödeme alacağım alamıyorum
Dom dedi: Bankayı arayın. Genişletmek için tıkla... Nasıl ulaşayım bankaya bugün cumartesi ödeme alacağım alamıyorum
Dom Kilopat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 393 Çözümler 2 4 Mayıs 2024 #4 Pos destek hattı var orayı arayın. Şimdi burdan alacağın net bir bilgi olmayacak. Sonucta hafta sonu hayat devam ediyor, binlerce iş yeri açık ve işlem yapıyor. Pos destek hattı herzaman açık olur.
Pos destek hattı var orayı arayın. Şimdi burdan alacağın net bir bilgi olmayacak. Sonucta hafta sonu hayat devam ediyor, binlerce iş yeri açık ve işlem yapıyor. Pos destek hattı herzaman açık olur.