Poşet çay neden bu hale geldi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Katılıyorum abartılı dedim sizede saygılar.

@Murat5038 hocam, emin olun bu anlık oluşmuş küf şekli değil.
Üstündeki küfler veya lekelerin üstünde oluştuğunu zaten yazmadım. Poşetin üstünde oluşursa direkt ıslanmadan su üstünde poşetten geçerse yüzer vaziyette o şekilde gözükür. Eğer poşet çayını ilk koyup sonra üstünde su doldursa idi bu görüntü çıkmazdı ve haliyle durumu anlamazdı.
Çoğu kişi poşet çayı bu şekilde yanlış demliyor. İlk olarak çay konur, sonra su üstüne yavaşça konur.

Küf sonradan oluşsa yüzme şeklinde olur düşüncesindeyim. Sonradan üstüne pudra tarzı bir şey dökülmüş gibi. Top şeklinde toplanmış zaten.

@Murat5038, benden kat kat bilgilere sahipsiniz. Ayrıca sizi tanımadığım halde çok değer verdiğim isimlerden birisisiniz. O nedenle sizinle tartışma cesaritinde bulunamam. Ben yalnızca kendi düşüncelerimi aktardım.

Son olarak, eğer mümkünse, kunu sahibi arkadaş bu küflerin nasıl uluştuğunu samimi bir şekilde anlatırsa çok makbule geçer.

@er36po cezası dolsun açıklayacaktır.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki benim hiçbir markayla bir alıp veremediğim yok. Kimsenin malına durduk yere iftira atacak halim de yok. Dün önce troll yapıyorsun deyip konuyu kapattınız sonrada panelde aktif halde bulunan resim yükleme servisini kullandığım için banladınız. Neyse sağlık olsun.

Bu konuyla ilgili Çaykur'a bildirimde bulundum. Bugün ise ürünü almış olduğum Bizim Toptan Satış Mağazası'na gidip yetkiliyle görüştüm. Odada paketten çıkardığımız poşet çayı deneme amaçlı demledik ve hiçbir şey olmadı. Mis gibi çay çıktı. Oturup beraber içtik.
Sonuç olarak sıkıntının çayda değil kullanılan suda olduğunu anladık. Yurttaki sular aşırı derecede kireçli olduğu için oluyormuş sanırım. Küf, bozulma felan değil yani olay. SKT 2017 idi zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yukarıdaki video @er36po isimli arkadaş içindi.
(Videoyu markaya zarar gelmemesi için birkaç saat sonra sileceğim.)

Kettle ile ilgili bir sorun da olabilir. Sadece poşet çayda mı bu tortu oluşuyor?

Kettle ile ilgili bir sorun da olabilir. Sadece poşet çayda mı bu tortu oluşuyor?

Yok hocam kettle ile ilgili olamaz çünkü aynı kettle ile farklı su kullanarak demledim şu an hiçbir sıkıntı yok. Ayrıca kettleı alalı 4-5 falan oldu .

Kusura bakmayın, kesinlikle amacım sizi yalancı çıkarmak vb. gibi değil. Fakat bu küf olayı kafamı çok karıştırdı, hatta kafayı yemiş vaziyetteyim.
Videonuzu indirip büyüttüm, her ne kadar çayın kendi küfüymüş gibi gözükse de, bana sanki kettldan çıkan su bardağa değer değmez küf oluşuyor gibi geldi.
Ben yıllardan beri çayı çok sever aynı zamanda da çok aşırı tüketirim. Hayatım boyunca böyle bir durumla karşılaşmadım:

Sonuç olarak: Ne olduğunu tam anlamıyla çözmüş değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…