Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 5 Eylül 2015 #31 Konu cevaplandı mı acaba . Yeni gördüm de çok merak ettim.
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 6 Eylül 2015 #32 Bence çayın kendisinde bir bozukluk var. Çok beklemiş olabilir.(paketin içinde, yani rafta)
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 6 Eylül 2015 #33 Kilitlensin artık konu bence çok uzadı. O küf hemen olacak şey değil uzun süre beklemiş.
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 6 Eylül 2015 #34 Silinen üye dedi: Kilitlensin artık konu bence çok uzadı. O küf hemen olacak şey değil uzun süre beklemiş. Genişletmek için tıkla... İnsanlar fikir belirtiyor neden hemen her sıkılan konu kilitlensin diyor anlamadım ben. Niye kilitleniyor ? Hakaret, küfür, siyaset vs. olmayan konulara bile biraz fazla mesaj oldumu kilitlensin diyorsunuz.
Silinen üye dedi: Kilitlensin artık konu bence çok uzadı. O küf hemen olacak şey değil uzun süre beklemiş. Genişletmek için tıkla... İnsanlar fikir belirtiyor neden hemen her sıkılan konu kilitlensin diyor anlamadım ben. Niye kilitleniyor ? Hakaret, küfür, siyaset vs. olmayan konulara bile biraz fazla mesaj oldumu kilitlensin diyorsunuz.
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 6 Eylül 2015 #35 Çünkü çok uzadı. Neden hemen sinirleniyorsun? Tamam kilitlenmesin yaz istediğini.