R Racheq Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 30 dakika boyunca taşıdım, hafif morluk var eklemlerde. Kalıcı hasar vb. olur mu? Korkmama gerek var mı?
30 dakika boyunca taşıdım, hafif morluk var eklemlerde. Kalıcı hasar vb. olur mu? Korkmama gerek var mı?
M metehanaa Centipat Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 682 Çözümler 3 28 Ocak 2025 #2 Racheq dedi: 30 dakika boyunca taşıdım, hafif morluk var eklemlerde. Kalıcı hasar vb. olur mu? Korkmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... yok hocam normaldir
Racheq dedi: 30 dakika boyunca taşıdım, hafif morluk var eklemlerde. Kalıcı hasar vb. olur mu? Korkmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... yok hocam normaldir
woodstark Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 57 28 Ocak 2025 #3 Yok kanka hiç bir şey olmaz, bende de oluyor.
R Racheq Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 woodstark dedi: Yok kanka hiç bir şey olmaz, bende de oluyor. Genişletmek için tıkla... metehanaa dedi: yok hocam normaldir Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
woodstark dedi: Yok kanka hiç bir şey olmaz, bende de oluyor. Genişletmek için tıkla... metehanaa dedi: yok hocam normaldir Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.