Applemoruq Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 285 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #1 Clockworkos posıx yani UNIX tabanlı bir işletim sistemi. Peki ya biz kendi posıx işletim sistemi yapabilir miyiz? (Ve nasıl yazarız o kodları?) Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2021
Clockworkos posıx yani UNIX tabanlı bir işletim sistemi. Peki ya biz kendi posıx işletim sistemi yapabilir miyiz? (Ve nasıl yazarız o kodları?)
CATCH.33 Centipat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #2 Posix yapısının ve posix sinyallerinin nasıl çalıştığını -ve bir işletim sisteminin nasıl çalıştığını- öğrendikten sonra neden olmasın?
Posix yapısının ve posix sinyallerinin nasıl çalıştığını -ve bir işletim sisteminin nasıl çalıştığını- öğrendikten sonra neden olmasın?
Applemoruq Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 285 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #3 CATCH.33 dedi: Posix yapısının ve posix sinyallerinin nasıl çalıştığını -ve bir işletim sisteminin nasıl çalıştığını- öğrendikten sonra neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Tamam bakıyorum.
CATCH.33 dedi: Posix yapısının ve posix sinyallerinin nasıl çalıştığını -ve bir işletim sisteminin nasıl çalıştığını- öğrendikten sonra neden olmasın? Genişletmek için tıkla... Tamam bakıyorum.