NikooBellic Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #1 Google Play'den oyun alacağım fakat posta kodu istiyor. Nereden öğrenebilirim?
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.504 Çözümler 5 7 Ocak 2022 #2 NikooBellic dedi: Google Play'den oyun alacağım fakat posta kodu istiyor. Nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... İnternetten bulunduğun yeri yaz yanına posta kodu yaz çıkıyor ben öyle yapıyorum.
NikooBellic dedi: Google Play'den oyun alacağım fakat posta kodu istiyor. Nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... İnternetten bulunduğun yeri yaz yanına posta kodu yaz çıkıyor ben öyle yapıyorum.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.916 Çözümler 245 7 Ocak 2022 #3 NikooBellic dedi: Google Play'den oyun alacağım fakat posta kodu istiyor. Nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Google'a bulunduğun bölgenin ismini yazabilirsin.
NikooBellic dedi: Google Play'den oyun alacağım fakat posta kodu istiyor. Nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Google'a bulunduğun bölgenin ismini yazabilirsin.
Lickerr Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #4 Google diye bir şey var hani yazsan bulursun.
A.Aktan Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 824 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #5 Hangi şehirde yaşıyorsanız oranın posta kodunu google üzerinden aratıp istenilen kısma yazın hocam.
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.504 Çözümler 5 7 Ocak 2022 #6 Lickerr dedi: Google diye bir şey var hani yazsan bulursun. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyor olabilir.
Lickerr dedi: Google diye bir şey var hani yazsan bulursun. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyor olabilir.
A.Aktan Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 824 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #7 Lickerr dedi: Google diye bir şey var hani yazsan bulursun. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 mesaji var konu sahibinin muhtemelen bilmeyip yardım istiyor normal karşılamak lazım.
Lickerr dedi: Google diye bir şey var hani yazsan bulursun. Genişletmek için tıkla... Hocam 3 mesaji var konu sahibinin muhtemelen bilmeyip yardım istiyor normal karşılamak lazım.
Lickerr Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #8 DaynusSafa dedi: Hocam bilmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam elbette haklısınız ama şimdiki zamanda bilmediği bir şeyi öğrenmek için önce Google'a yazmayan kaldı mı yahu? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2022
DaynusSafa dedi: Hocam bilmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam elbette haklısınız ama şimdiki zamanda bilmediği bir şeyi öğrenmek için önce Google'a yazmayan kaldı mı yahu?
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 7 Ocak 2022 #9 Posta Kodu Öğrenme Ekranı