ahududu bey Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 79 17 Nisan 2021 #1 Bu gün AliExpress'ten bir sipariş verdim. Posta kodunu 61000 yazacağım yerde 00061 yazmışım. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Kargom gelir mi?
Bu gün AliExpress'ten bir sipariş verdim. Posta kodunu 61000 yazacağım yerde 00061 yazmışım. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Kargom gelir mi?
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.276 Makaleler 2 Çözümler 11 17 Nisan 2021 #2 Sorunsuz bir şekilde elinize gelir ben posta koduna sürekli klavyeye kafa atarak rasgele sayılar giriyorum. Elime ulaşıyor.
Sorunsuz bir şekilde elinize gelir ben posta koduna sürekli klavyeye kafa atarak rasgele sayılar giriyorum. Elime ulaşıyor.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.540 Makaleler 3 Çözümler 58 17 Nisan 2021 #3 Garanti olması açısından ben her zaman yazıyorum, şansa bırakmamak lazım.
X xpBaran Picopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 17 Nisan 2021 #4 Forse dedi: Sorunsuz bir şekilde elinize gelir ben posta koduna sürekli klavyeye kafa atarak rastgele sayılar giriyorum. Elime ulaşıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız. Ben posta kodunu klavyeye oturarak yazıyorum. No problem.
Forse dedi: Sorunsuz bir şekilde elinize gelir ben posta koduna sürekli klavyeye kafa atarak rastgele sayılar giriyorum. Elime ulaşıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız. Ben posta kodunu klavyeye oturarak yazıyorum. No problem.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 17 Nisan 2021 #5 ahududu bey dedi: Bu gün AliExpress'ten bir sipariş verdim. Posta kodunu 61000 yazacağım yerde 00061 yazmışım. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Kargom gelir mi? Genişletmek için tıkla... %99 gelir hocam, ama yine de saticiya mesaj atabilirsiniz.
ahududu bey dedi: Bu gün AliExpress'ten bir sipariş verdim. Posta kodunu 61000 yazacağım yerde 00061 yazmışım. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Kargom gelir mi? Genişletmek için tıkla... %99 gelir hocam, ama yine de saticiya mesaj atabilirsiniz.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #6 Genelde çoğu insan sallar. Satıcı da genelde bunu bildiği için verilen net konuma bakar.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 17 Nisan 2021 #7 Forse dedi: Sorunsuz bir şekilde elinize gelir ben posta koduna sürekli klavyeye kafa atarak rastgele sayılar giriyorum. Elime ulaşıyor. Genişletmek için tıkla... Düşünsene PS5 almışsın ama kargo Hakkari'ye gönderilmiştir. Konuya gelirsek siz yine de kendi kodunuzu girin.
Forse dedi: Sorunsuz bir şekilde elinize gelir ben posta koduna sürekli klavyeye kafa atarak rastgele sayılar giriyorum. Elime ulaşıyor. Genişletmek için tıkla... Düşünsene PS5 almışsın ama kargo Hakkari'ye gönderilmiştir. Konuya gelirsek siz yine de kendi kodunuzu girin.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 17 Nisan 2021 #8 Valla ben dikkat etmiyorum o posta koduna. Kargo sorunsuz geliyor. Ben genellikle sallıyorum.
X xpBaran Picopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 17 Nisan 2021 #9 Silinen üye dedi: Vallahi ben dikkat etmiyorum o posta koduna. Kargo sorunsuz geliyor. Ben genellikle sallıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl sallıyorsunuz? Bana sallama tekniği lazım
Silinen üye dedi: Vallahi ben dikkat etmiyorum o posta koduna. Kargo sorunsuz geliyor. Ben genellikle sallıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl sallıyorsunuz? Bana sallama tekniği lazım
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Nisan 2021 #10 xpBaran dedi: Hocam nasıl sallıyorsunuz? Bana sallama tekniği lazım Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşların dediği gibi kafa atmak veya üstüne oturmak iyi bir yöntem. Şu posta kodunu yazan bi' saf benim sanırım. Bir sorun olmaz.
xpBaran dedi: Hocam nasıl sallıyorsunuz? Bana sallama tekniği lazım Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşların dediği gibi kafa atmak veya üstüne oturmak iyi bir yöntem. Şu posta kodunu yazan bi' saf benim sanırım. Bir sorun olmaz.