YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 18 Mayıs 2021 #1 Merhabalar. PC format yedi. G-mail hesabımı girdim, doğrulama kodunu girdim. 'izin Ver'e bastıktan sonra böyle oluyor: Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021
Merhabalar. PC format yedi. G-mail hesabımı girdim, doğrulama kodunu girdim. 'izin Ver'e bastıktan sonra böyle oluyor:
Çözüm Emir Bozat 18 Mayıs 2021 Sürümünüz gerçekten bayağı bir eski Windows sürümü ve posta uygulamasıda öyle Windows 10'u İndirin buradan güncellemenizii öneririm.
Sürümünüz gerçekten bayağı bir eski Windows sürümü ve posta uygulamasıda öyle Windows 10'u İndirin buradan güncellemenizii öneririm.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.415 Çözümler 70 Yer Istanbul 18 Mayıs 2021 #2 YamukAdam dedi: Merhabalar. PC format yedi. G-mail hesabımı girdim, doğrulama kodunu girdim. 'izin Ver'e bastıktan sonra böyle oluyor: Eki Görüntüle 1029962 Genişletmek için tıkla... Windows lisanslı mı? Artı 0 Eksi
YamukAdam dedi: Merhabalar. PC format yedi. G-mail hesabımı girdim, doğrulama kodunu girdim. 'izin Ver'e bastıktan sonra böyle oluyor: Eki Görüntüle 1029962 Genişletmek için tıkla... Windows lisanslı mı?
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 18 Mayıs 2021 #3 Sürümünüz gerçekten bayağı bir eski Windows sürümü ve posta uygulamasıda öyle Windows 10'u İndirin buradan güncellemenizii öneririm. Artı 0 Eksi Çözüm
Sürümünüz gerçekten bayağı bir eski Windows sürümü ve posta uygulamasıda öyle Windows 10'u İndirin buradan güncellemenizii öneririm.
EfeKanagül Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 3.243 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #4 Hocam Microsoft Store'dan güncellemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 18 Mayıs 2021 #5 YamukAdam dedi: Merhabalar. PC format yedi. G-mail hesabımı girdim, doğrulama kodunu girdim. 'izin Ver'e bastıktan sonra böyle oluyor: Eki Görüntüle 1029962 Genişletmek için tıkla... Hocam tarayıcıdan girin uygulamayı boş verin. Artı -1 Eksi
YamukAdam dedi: Merhabalar. PC format yedi. G-mail hesabımı girdim, doğrulama kodunu girdim. 'izin Ver'e bastıktan sonra böyle oluyor: Eki Görüntüle 1029962 Genişletmek için tıkla... Hocam tarayıcıdan girin uygulamayı boş verin.
KS KS YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 19 Mayıs 2021 #6 V. Scaletta dedi: Windows lisanslı mı? Genişletmek için tıkla... Lisanslıdır hocam. Emir Bozat dedi: Sürümünüz gerçekten bayağı bir eski Windows sürümü ve posta uygulamasıda öyle Windows 10'u İndirin buradan güncellemenizii öneririm. Genişletmek için tıkla... Sürümü en son sürüme güncelleyip deneyeceğim. Çünkü şu an 1808. Artı 0 Eksi
V. Scaletta dedi: Windows lisanslı mı? Genişletmek için tıkla... Lisanslıdır hocam. Emir Bozat dedi: Sürümünüz gerçekten bayağı bir eski Windows sürümü ve posta uygulamasıda öyle Windows 10'u İndirin buradan güncellemenizii öneririm. Genişletmek için tıkla... Sürümü en son sürüme güncelleyip deneyeceğim. Çünkü şu an 1808.
KS KS YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 19 Mayıs 2021 #8 Moderasyon Ekibi dedi: Güncelledikten sonra çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Evet. Cezalı arkadaşın dediğini yaptım çözüldü. Artı 0 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: Güncelledikten sonra çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Evet. Cezalı arkadaşın dediğini yaptım çözüldü.