Postal 2 alınır mı?

Wanhogdalem

Centipat
Daha fazla  
İlk defa oynayacağım 1 çok eski gözüküyor ondan 2 alacağım hikayesi umurumda değil oynarken eglenebileceğim bır oyunmu açıklayabilir misiniz? Biraz 1.27 dolar vereceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa oynayacağım 1 çok eski gözüküyor ondan 2 alacağım hikayesi umurumda değil oynarken eglenebileceğim bır oyunmu açıklayabilir misiniz? Biraz 1.27 dolar vereceğim.
İlk oyun kadar olmasada çok sadistik ve absürt bir oyun. Komple kara mizahı temel alıyor ve ilk oyun ile alakası yok zaten.

Hikayeside: 1 haftamız var ve karavandaki karımız bize günlük görevler veriyor, bizde onları yapıyoruz. (Oy vermek, süt almak, para çekmek gibi.) Bunları yaparkende başımıza saçma şeyler geliyor.

Oynanış olarakta insanları türlü türlü yollarla öldürebilir, eziyet edip, kaos çıkarabilirsiniz. Küçük ve dolu bir haritası vardır. Yan görev veya yan etkinlik yoktur. Oynaması eğlenceli sayılır ama tüm haritayı gezmeniz ve tüm silahları keşfetmeniz maksimum 5 saat civarı alır.

Asıl eğlenceli kısmı hikayesi ve %100 başarım kasmak bana göre ama çoğu insan kaos için alıyor.

İngilizcem çok iyi değildir ondan çok diyalog doluysa die dedim

İngilizcem çok iyi değildir ondan çok diyalog doluysa die dedim
Türkçe'ye sahip bir oyun, altyazı çeviriside vardı.

DLC olarakta: Hafta sonu, The Lost Paradise.

Şeklinde hikaye dahada absürt kısma gidiyor. Çok saçmalığın daniskası ama komik şahsen.

İngilizcem iyi değildir ondan

İngilizcem iyi değildir ondan
Ana oyun ve (Weekend) DLC'si Türkçe'ye sahip resmi olarak.

Sadece The Lost Paradise DLC'si Türkçe değil.

Daha ucuza siteden alacağım sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…