Postal 2 kötü etkiler mi?

Makaleler
1
Dün gece Steam'de kalan son paramla Postal 2 aldım ve birazdan indirmeye başlayacağım. Ama bir sorum var. Bu oyun beni kötü anlamda etkiler mi? 4 yaşındayken deli gibi earn to die oynuyordum ve bir dönem rüyalarıma girmeye başlamıştı bu oyun. Aynı sıklıkla oynadığım bir araba oyunu vardı o hiç girmedi rüyama. Aynı şeyi AC Syndicate oynadıktan sonra da yaşadım. Bu çok daha kötü bir rüyaydı. Oyunu oynayanlar bilir oyunun %40'a yakın bir bölümünde oyunda cadılar bayramı zamanı gelince bir hayalet kovalıyoruz ve cidden güçlü bir hayalet oluyor. Yani ben 4. seviyeysem o 7. seviye oluyor. Onu öldürürken hiç heyecan veya korku yaşamadım sadece eğlendim. Ama oyunu kapatıp yattığım zaman rüyamda elindeki kılıçla kolumu kestiğini gördüm. Tam kesecekken uyandım ve tırnağımın kolumu kanattığını gördüm. Kocaman. Bir çizik bırakmıştı. Bu olayları yaşadıktan sonra bu tip oyunlarda tedirgin olmaya başladım. Var mı aranızda Postal 2'den kötü etklinenen?

Ben 2 kere bitirdim hiç rüyama girmedi. Seni bilemem ama hayatımda gördüğüm en iyi mizaha sahip oyunlardan biri. Kara mizah seviyorsan kesinlikle oyna derim. Bi kere girerse rüyana silersin zaten. Ama ilk basta kontrollere azcik zor alışmıştım ben.

Ben 2 kere bitirdim hiç rüyama girmedi. Seni bilemem ama hayatımda gördüğüm en iyi mizaha sahip oyunlardan biri. Kara mizah seviyorsan kesinlikle oyna derim. Bi kere girerse rüyana silersin zaten. Ama ilk basta kontrollere azcik zor alışmıştım ben.
Oyunu oynamamın asıl nedeni o :) İkincisi de yapay zekası. Gördüğüm kadarıyla biraz zor bir oyun değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı