Dexter Morgan
Decapat
Selam dostlar, oyuna yeni başladım. Maaş çekini bozdurmam lazım ama 3 can kaldım ilk yardım kiti falan da, yok ne yapacağım?
Evlerde ilk yardım kitleri, donut ve yemek paketleri falan oluyor onları yemen lazım; birde zippo kullanırsan canın 120 oluyor direkt.Selam dostlar, oyuna yeni başladım. Maaş çekini bozdurmam lazım ama 3 can kaldım ilk yardım kiti falan da, yok ne yapacağım?
TeşekkürlerEvlerde ilk yardım kitleri, donut ve yemek paketleri falan oluyor onları yemen lazım; birde zippo kullanırsan canın 120 oluyor direkt.
Hocam peki serbest gezip insanlara çeşitli şakalar nasıl yapabiliriz hikaye vb olmadanEvlerde ilk yardım kitleri, donut ve yemek paketleri falan oluyor onları yemen lazım; birde zippo kullanırsan canın 120 oluyor direkt.
Hocam valla q ile tekme falan atabilirsiniz çok bilmiyorum onları.Teşekkürler
Hocam peki serbest gezip insanlara çeşitli şakalar nasıl yapabiliriz hikaye vb olmadan
Çok şey var mesela adamın kafasını kopartın space + q ile evin penceresinden geçirip insanları korkutabilirsiniz.Yada birine tekme atın ve polisin yanına kaçın size vurursa polislerle çatışmaya başlar böyle kaos yapabilirsiniz.İnsanların üstüne işeyerek onları kovalayanilirsiniz.Nasıl eğlenmek isterseniz oyun size çeşitlilik sunuyor.Teşekkürler
Hocam peki serbest gezip insanlara çeşitli şakalar nasıl yapabiliriz hikaye vb olmadan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.