Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Eylül 2022 #1 Postegro'nun orijinal sitesini bilen var mı?
M m1cope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.145 19 Eylül 2022 #2 Melys dedi: Postegro'nun orijinal sitesini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Galiba kalkmış ya da .info gibi garip bir domain alınmış. Uygulamaları hala çalışıyordu.
Melys dedi: Postegro'nun orijinal sitesini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Galiba kalkmış ya da .info gibi garip bir domain alınmış. Uygulamaları hala çalışıyordu.
fiqt Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara 19 Eylül 2022 #3 Web sitesi kapandı Telegram kanaların da iOS ve Android için uygulamalarının linki var.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Eylül 2022 #4 m1cope dedi: Galiba kalkmış ya da. İnfo gibi garip bir domain alınmış. Uygulamaları hala çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Uygulamasını da bulamadım . fiqt dedi: Web sitesi kapandı Telegram kanaların da iOS ve Android için uygulamalarının linki var. Genişletmek için tıkla... Telegram kanalları nerede bilginiz var mı? Telegram kullanmıyorum pek bilgim yok. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2022
m1cope dedi: Galiba kalkmış ya da. İnfo gibi garip bir domain alınmış. Uygulamaları hala çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Uygulamasını da bulamadım . fiqt dedi: Web sitesi kapandı Telegram kanaların da iOS ve Android için uygulamalarının linki var. Genişletmek için tıkla... Telegram kanalları nerede bilginiz var mı? Telegram kullanmıyorum pek bilgim yok.
OverRar00 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 964 Çözümler 3 19 Eylül 2022 #5 Telegram kanalları var evet fakat bende şu an kanal gizli gözüküyor ve herhangi bir link yok. Siteler sürekli uçtuğu için belirli aralıklarla sürekli URL değişimi yapılıyor.
Telegram kanalları var evet fakat bende şu an kanal gizli gözüküyor ve herhangi bir link yok. Siteler sürekli uçtuğu için belirli aralıklarla sürekli URL değişimi yapılıyor.