Poster nerden ve nasıl alınır?

299884

Kilopat
Makaleler
1
Duvarıma poster asmak istiyorum. Halihazırda 5 tane filan var. Fakat dergilerin peşinden poster için koşturmaktan gına geldi. Nereden, nasıl istediğim posterleri çıkarttırabilirim? RDR2, Sekiro, Outer Worlds vb. oyunların posterlerini istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten telifsiz ve ücretsiz bir şekilde bulup matbaada kaliteli bir şekilde baskı alabilirsiniz.

Bu tür sayfalar var ne yazıp aratman gerektiğini bilmiyorum ama Google'de arayarak bulabilirsin bence.
Ben istiyorumki mesela gideyim canım Sekiro posterimi istiyor? Direk alıp asayım yani. Böyle googlede arayıpta uğraşmak istemiyorum.
Aslında matbaacılar da göstersem resmi bana yapmazlarmı posteri?

Ben istiyorumki mesela gideyim canım Sekiro posterimi istiyor? Direk alıp asayım yani. Böyle googlede arayıpta uğraşmak istemiyorum.
Aslında matbaacılar da göstersem resmi bana yapmazlarmı posteri?
İstediğin boyut ve kalitede basar matbaalar. Yeterki görsel yüksek çözünürlüklü ve baskı boyutlarına uygun olsun.

İstediğin boyut ve kalitede basar matbaalar. Yeterki görsel yüksek çözünürlüklü ve baskı boyutlarına uygun olsun.
Çözünürlükten kasıt Google'dan indirdiğim resmin çözünürlüğü değil mi? Yoksa resmin postere oranına göre çözünürlük değişir mi?

Oyunla alakalı dergiler (Level gibi) veriyor diye biliyorum. Bunları takip ederek birçok oyunun posterine ulaşabilirsin. Kardeşim bir antikacıdan (sahaf gibi) eski sanatçıların posterlerinden almıştı birkaç tane. Belki öyle bir yere bakarsan da bulabilirsin.

Çözünürlükten kasıt Google'dan indirdiğim resmin çözünürlüğü değil mi? Yoksa resmin postere oranına göre çözünürlük değişir mi?
Onlar uygun orana getiriyor. Yeter ki resmin çözünürlüğü yüksek olsun ki baskı kaliteli çıksın.

Level peşinde koşmak sıkıyor bir süre sonra. İstediğin poster olmuyor filan canını sıkıyor insanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…