Emre ZX Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #11 Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Başlat->komut istemi(yönetici olarak)->net user /delete postgres. Dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum. Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Başlat->komut istemi(yönetici olarak)->net user /delete postgres. Dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim silindi ancak varsayılan hesap diye yeni bir kullanıcı daha geldi.
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Başlat->komut istemi(yönetici olarak)->net user /delete postgres. Dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum. Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Başlat->komut istemi(yönetici olarak)->net user /delete postgres. Dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim silindi ancak varsayılan hesap diye yeni bir kullanıcı daha geldi.
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #12 Emre ZX dedi: Tamamdır deniyorum. Denedim silindi ancak varsayılan hesap diye yeni bir kullanıcı daha geldi. Genişletmek için tıkla... Varsayılan hesap takmanız gereken birşey değil bununla ilgili önceki konulara bakabilirsiniz.
Emre ZX dedi: Tamamdır deniyorum. Denedim silindi ancak varsayılan hesap diye yeni bir kullanıcı daha geldi. Genişletmek için tıkla... Varsayılan hesap takmanız gereken birşey değil bununla ilgili önceki konulara bakabilirsiniz.
Emre ZX Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #13 Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Varsayılan hesap takmanız gereken bir şey değil bununla ilgili önceki konulara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yardım ettiğiniz için teşekkürler. İyi günler dilerim.
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Varsayılan hesap takmanız gereken bir şey değil bununla ilgili önceki konulara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yardım ettiğiniz için teşekkürler. İyi günler dilerim.
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #14 Emre ZX dedi: Yardım ettiğiniz için teşekkürler. İyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldüyse en iyi cevap işaretleyebilir misiniz?
Emre ZX dedi: Yardım ettiğiniz için teşekkürler. İyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldüyse en iyi cevap işaretleyebilir misiniz?
Emre ZX Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #15 Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Sorununuz çözüldüyse en iyi cevap işaretleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamam. Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Sorununuz çözüldüyse en iyi cevap işaretleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nsaıl işaretleniyor söyler misiniz yeniyim. 1 ay ban yemiştim en fazla 2 haftadır buradayım.
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Sorununuz çözüldüyse en iyi cevap işaretleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamam. Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Sorununuz çözüldüyse en iyi cevap işaretleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nsaıl işaretleniyor söyler misiniz yeniyim. 1 ay ban yemiştim en fazla 2 haftadır buradayım.