Potentia nasıldır?

JURVET

Megapat
Daha fazla  
Merhaba Türk yapımı Potentia hakkındaki düşüncelerinizi paylaşır mısınız? Demo sürümü mevcut şu an, oynayan arkadaşlar var mı?

Merhaba Türk yapımı potentia hakkındaki düşüncelerinizi paylaşır mısınız? Demo sürümü mevcut şu an, oynayan arkadaşlar var mı?

Oyun TLOU'nun benzeri ve ana karakter ve yan karakter kız Joel ve Ellie'ye benziyor o yüzden gören herkes TLOU havası seziyor. TLOU'nun TR versiyonu denebilir.

Ben oynadım ve bitirdim. Bana göre güzel bir oyun fakat az kişiyle yaptıkları için gerçekten bazı bug veya teknik hataları var. Küçük bir ekip olduğu için ben beğendim 36 TL değer hem de destek olmuş olursunuz.

Çok kısa olmuş. 2 saatten az sürede bitiren olmuş. Bu kadar kısa süren bir oyuna 40 TL değer mi açıkçası değmez. En azından 5-10 saat bir oynanışa sahip olsaydı değebilirdi.

Çok kısa olmuş. 2 saatten az sürede bitiren olmuş. Bu kadar kısa süren bir oyuna 40 TL değer mi açıkçası değmez. En azından 5-10 saat bir oynanışa sahip olsaydı değebilirdi.

Sizin fikrinizde doğru bence de kısa olmuş ama bu oyunun iyi olduğunu değiştirmez bana göre Erzurum'dan daha iyi bir oyun. İnşallah sektörde daha iyi yerlere geliriz.

Oyun bittiğinde üzülmüştüm.

Sevemedim. Animasyonlar çok cansız. Yakın dövüşlerdeki ragdoll animasyonu çok yapay ve fiziğe uygun değil. Yürürken çok cansız hareket ediyor. Geliştirilmeli.

Zaten yazmıştım çok teknik hatası olduğunu fakat bana göre birkaç güncelleme ile düzelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…