3 359149 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 4.111 Makaleler 4 Çözümler 18 6 Ekim 2020 #21 mburaktekin dedi: Hocam hep böyle diyoruz da internette paylaşılan bir şey var mı bu PB PSU'lar ile ilgili? Genişletmek için tıkla... 2 ayda 3 konuya denk geldim. 1 arkadaşın güç kaynağı patlamış ve hastanelik olmuştu. Diğer ikisinde ise tüm sistem yanmıştı. Hocam dediğiniz PB PSU 1600 TL. Aynı fiyata çok daha iyileri var.
mburaktekin dedi: Hocam hep böyle diyoruz da internette paylaşılan bir şey var mı bu PB PSU'lar ile ilgili? Genişletmek için tıkla... 2 ayda 3 konuya denk geldim. 1 arkadaşın güç kaynağı patlamış ve hastanelik olmuştu. Diğer ikisinde ise tüm sistem yanmıştı. Hocam dediğiniz PB PSU 1600 TL. Aynı fiyata çok daha iyileri var.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 7 Ekim 2020 #22 mburaktekin dedi: Hocam hep böyle diyoruz da internette paylaşılan bir şey var mı bu PB PSU'lar ile ilgili? Genişletmek için tıkla... Benim Everest ufak çaplı patlamıştı ama öncesinde 5 yıl boyunca az sorunla çalışmıştı
mburaktekin dedi: Hocam hep böyle diyoruz da internette paylaşılan bir şey var mı bu PB PSU'lar ile ilgili? Genişletmek için tıkla... Benim Everest ufak çaplı patlamıştı ama öncesinde 5 yıl boyunca az sorunla çalışmıştı