Power Boost 500W PSU hangi ekran kartlarını besler?

İç yapısı iyi 500W PSU ile bir değil kesinlikle, 500W PSU'nun besleyebileceği ekran kartlarını beslemez büyük ihtimalle ki olduğu yerde bile riskli bir PSU zaten.

APU, iGPU ya da basit ofis bilgisayarları gibi düşük güç tüketen sistemlerde kullanılabilir. Oyun sisteminde kullanılacaksa da idarelik, kısa bir süre kullanılmalı.

İç yapısı iyi 500W PSU ile bir değil kesinlikle, 500W PSU'nun besleyebileceği ekran kartlarını beslemez büyük ihtimalle ki olduğu yerde bile riskli bir PSU zaten.

APU, iGPU ya da basit ofis bilgisayarları gibi düşük güç tüketen sistemlerde kullanılabilir. Oyun sisteminde kullanılacaksa da idarelik, kısa bir süre kullanılmalı.
RX6600 ve R5'li sistemde 600W'lık versiyonunu 6 ay kullandım, hiç sıkıntı yaşamadım.
Öneri üzerine NZXT 650W Gold serisine geçtim. Hiç patladığına da şahit olmadım. Neden bu kadar önyargı var anlamadım?

RX6600 ve R5'li sistemde 600W'lık versiyonunu 6 ay kullandım, hiç sıkıntı yaşamadım.
Öneri üzerine NZXT 650W Gold serisine geçtim. Hiç patladığına da şahit olmadım. Neden bu kadar ön yargı var anlamadım?

Sana denk gelmiştir Power Boost markası çöp bir markadır forumlarda asla önerilmiyor.

Öneri üzerine NZXT 650W Gold serisine geçtim. Hiç patladığına da şahit olmadım. Neden bu kadar önyargı var anlamadım?

PowerBoost ve artık benzeri ne marka varsa ürünlerinin çoğunluğunu ne olduğu bilinmeyen üretim merkezlerine ürettirdikten sonra üzerine marka basıyor, sonra da ortaya inşa kalitesi düşük güç kaynakları çıkıyor.

Problem yaşamamış olabilirsiniz evet. Aşağıdaki konuya bir bakın.

İnşa kalitesi düşük güç kaynağı sorunları da beraberinde getirir. RX 6600 zaten neredeyse güç tüketmeyen bir ekran kartı. Birkaç ay içinde zaten büyük ihtimalle sorun yaratmaz, o yüzden daha iyisine geçilene kadar kısa bir süre kullanılabilir.

Siz yaşamadınız diye mükemmel bir marka olmuyor ki önyargı diyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı