C4 bombası.12V kanalından 372W veriyor. Maksimum hangi kartları besler?
RX6600 ve R5'li sistemde 600W'lık versiyonunu 6 ay kullandım, hiç sıkıntı yaşamadım.İç yapısı iyi 500W PSU ile bir değil kesinlikle, 500W PSU'nun besleyebileceği ekran kartlarını beslemez büyük ihtimalle ki olduğu yerde bile riskli bir PSU zaten.
APU, iGPU ya da basit ofis bilgisayarları gibi düşük güç tüketen sistemlerde kullanılabilir. Oyun sisteminde kullanılacaksa da idarelik, kısa bir süre kullanılmalı.
RX6600 ve R5'li sistemde 600W'lık versiyonunu 6 ay kullandım, hiç sıkıntı yaşamadım.
Öneri üzerine NZXT 650W Gold serisine geçtim. Hiç patladığına da şahit olmadım. Neden bu kadar ön yargı var anlamadım?
RX6600 ve R5'li sistemde 600W'lık versiyonunu 6 ay kullandım, hiç sıkıntı yaşamadım.
Öneri üzerine NZXT 650W Gold serisine geçtim. Hiç patladığına da şahit olmadım. Neden bu kadar önyargı var anlamadım?
Öneri üzerine NZXT 650W Gold serisine geçtim. Hiç patladığına da şahit olmadım. Neden bu kadar önyargı var anlamadım?
Bu durumun markayı iyi yaptığını iddia eden bir söylemde bulunmadım zaten. Önyargının sebebini sordum, adam da düzgünce cevap verip beni bilgilendirdi.Siz yaşamadınız diye mükemmel bir marka olmuyor ki önyargı diyorsunuz.
Bu durumun markayı iyi yaptığını iddia eden bir söylemde bulunmadım zaten. Önyargının sebebini sordum, adam da düzgünce cevap verip beni bilgilendirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.