Power Boost 550W 80+Plus ile nasıl idare edilir?

BerkayGO

Hectopat
Selam arkadaşlar; güç kaynağım Power Boost 550W 80+Plus ve ne yazık ki o kadar kalitesiz ki, hiçbir oyunu yüksek ayarlarda oynayamıyorum. Bazen bırakın yükseği, en düşükte bile güç kaynağı yetmediği için kendiliğinden kapanıyor bilgisayar. Bayrama yenileyeceğim kısmetse, bayrama kadar nasıl idare edebilirim? Kapanmamasının bir yolu var mı? Zira sadece Valorant ve CS:GO oynayabiliyorum. Forza 4'te, Witcher 3'te, ETS 2'de bile kapanıyor kendiliğinden. Teşekkür ederim şimdiden <3

Son düzenleyen: Moderatör:
14 gün içinde iade etme hakkınız var. Ama güç kaynakları için bu kural nasıl işliyor açıkcası pek bir fikrim yok. Bunun dışında 14 gün geçtiyse eğer ürünün garanti servisine bakan firma ile iletişime geçin direkt...

Açıkçası güç kaynağının yetmemesinin, kalitesinden değil de güç tüketiminden olduğunu düşünüyorum. Zira kullandığınız kaynak 80+.

Hazır sistem mi aldınız biraz daha detay verin. PSU normal şartlarda 2-3 ay idare eder.
Ekim 2020'de İtopyadan hazır sistem almıştım. O zaman opsiyonlarda kasa ve psu olmadığı için her gün de zam geldiği için bu psuyu seçmek zorunda kalmıştım.

Zamanı gelmiş hocam. Bütçeniz neydi tavsiye verelim.
Hocam bütçem tahmini 700 TL civarlarında. Eğer bunun alıcısını bulursam 800-900'e kadar çıkabilirim. Çok bütçem olmadığından dolayı sıfır almak pek yok kafamda. İkinci el sağlam SHP V2, VS650 vs. arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…