Power Boost 650W PSU'ya akım korumalı priz alınır mı?

Flarion

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar içinde Gigabyte 2060 ve Ryzen 5 3500 olan bir bilgisayarım var. Ancak PSU'ya gelirsek PSU'm çok kötü. Markası Power Boost 650W ve kasayla birlikte gelen bir PSU. 1 yıl boyunca bu parçayı değiştirmemin pek mümkün olduğunu zannetmiyorum. Akım korumalı priz alsam bilgisayarım korunurmu. Korunursa ne önerirsiniz?

Not: Binamızda özellikle gece yarısı sıkça elektrik gitmekte ve 5 dakika sonra geri gelmekte. Bense genelde gece yarısı kullanıyorum bilgisayarı.

Yazdığın not kısmı sıkıntı bir an önce almaya bak derim ben çünkü Power Boost yani çok şey bekleme şalter atar bir gümler bir PSU yüzünden sistemin leş olur.

Alınır hocam. Tunçmatik, APC alabilirsiniz.

Akım korumalı priz, kötü bir PSU'nun sisteminize zarar vermesini engellemez desem yalan olmaz.
Akım korumalı priz şebekeden gelen elektrik ile alakalı bir durum. PSU'nun sistem parçalarına vereceği voltajda bir etkisi olmaz. Tabii almakta fayda var.

Merhabalar içinde Gigabyte 2060 ve Ryzen 5 3500 olan bir bilgisayarım var. Ancak PSU'ya gelirsek PSU'm çok kötü. Markası Power Boost 650W ve kasayla birlikte gelen bir PSU. 1 yıl boyunca bu parçayı değiştirmemin pek mümkün olduğunu zannetmiyorum. Akım korumalı priz alsam bilgisayarım korunurmu. Korunursa ne önerirsiniz?

Not: Binamızda özellikle gece yarısı sıkça elektrik gitmekte ve 5 dakika sonra geri gelmekte. Bense genelde gece yarısı kullanıyorum bilgisayarı.

Dostum sen PSU'yu bir an önce değişmeye bak o zaman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı