Power Boost BST-ATX500r Quark 500W PSU iyi midir?

Arkadaşların bütçeleri sınırlı olmadığından, alıyorlar 80+ Cooler Master'ı, Corsair'i sonra gelip burada diyorlar ki, kardeşim o PSU patlar, o PSU C4 falan filan.

Ben 5 yıldır Powerboost kullanıyorum, sistemime yeterli gücü sağladığı için, oturduğum bölgede ortalama 2 ayda bir elektrik kesintisi olmasına rağmen, bugüne kadar en ufak sorun yaşamadım.

Ben sorun yaşamadım diye kimse yaşamayacak diye bir düşünce olamaz ancak forumdaki yorumlara çok takılmanı önermem, çıkış değerlerine bakıp hangisi olursa olsun, satın alabilirsin. Alabiliyorsan 80+ alırsın o da uzun vadede iş görür.

Bahsettiğin Corsair'den ekmek yiyebilmen için 100 dolar üstünde bir RM/RMX serisi güç kaynağı alman gerekli. CV gibi PSU'lar da çok da ahım şahım model değil. 1000 TL'nin üstünde bu arada, hatırlatayım. Yani kimse şu an gidip de CV serisinin en alt modeline 1000 TL'den fazla vermez, kim hangi model mantıklıysa ona yöneliyor. PSU'lardan anlamayan insanlar istisna, onlar da kaliteli marka diye Corsair alıp geçiyor.

Misal:

Corsair CV550 - akakçe

Ben buna 1000 TL vermem, Powerboost gibi marka da almam. Hangisi mantıklıysa onu alırım, marka önerdiğimiz falan yok.

Bu arada, o Powerboost'un top tier modellerinden biri olan RAGE modelinin 12V kanalı 130 mV ripple değerlerinde geziniyor. 👀 Tabii bu dediğim de anlaşılmayacak, çünkü sen sorun çıkarıp çıkarmamasıyla ilgileniyorsun. Teknik kısım senin ilgi alanın değil.

Son düzenleme:
Bahsettiğin Corsair'den ekmek yiyebilmen için 100 dolar üstünde bir RM/RMX serisi güç kaynağı alman gerekli. CV gibi PSU'lar da çok da ahım şahım model değil. 1000 TL'nin üstünde bu arada, hatırlatayım.

Misal:

Corsair CV550 - akakçe

Ben buna 1000 TL vermem, Powerboost gibi marka da almam. Hangisi mantıklıysa onu alırım, marka önerdiğimiz falan yok.
Ne anlatıyorsun hocam sen? Marka öneren olmadı; sadece, forumdaki büyük bir çoğunluğun, diğer insanları PowerBoost veya herhangi bir ucuz PSU yerine, "C4" değil diye Aerocool, Thermaltake, FSP veya ucuz olduğundan Corsair CV serisi al diyerek yanıltmaması için yazdığım bir yorum. Diğer markalar bilinmiyor diye doğru değer yazamıyor mu? Onlar satılamayacak veya önerilemeyecek mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı