Power Boost genel olarak kotu marka, marka basilmis, ureticinin kim olup olmadigi belirsiz olabilir. Power Boost modeline, serisine gore belki kalitesi degisebilir ancak buna sistem takmazdim. Para yoksa yapacak bir şey yok, bir süre devam, kalitesiz oldugundan sistemi bozabilecegi ihtimali var ve haberiniz olsun.
Power Boost genel olarak kotu marka, marka basilmis, ureticinin kim olup olmadigi belirsiz olabilir. Power Boost modeline, serisine gore belki kalitesi degisebilir ancak buna sistem takmazdim. Para yoksa yapacak bir şey yok, bir süre devam, kalitesiz oldugundan sistemi bozabilecegi ihtimali var ve haberiniz olsun.
Yaninda anakarti goturebilir mesela. Ani yuksek, dusuk voltaj gelirse korumasi yoksa problem, cok isinirsa PSU ve aşırı isinma korumasi yoksa problem. Korumasi varsa bile ne kadar saglar bilemem. Bu dediklerim sizi korkutmasin, belki hiçbir şey olmaz. Ama iste Power Boost belirsiz, onu diyorum. Kaliteli model marka olsa, korumalari denenmis bir marka olsa bu ihtimaller azalir.