Power Boost gerçekten çok mu kötü?

Teşekkürler hocam, bi sıkıntı olana kadar kullanmayı düşünüyorum fakat diyelim patladı, Vatan'dan garantisi var, garanti dışı mı kalır?
Yani inisiyatiflerine bağlı diyebilirim. Kullanıcı hatası deyip sizi öylece bırakabilirler ama bu durumun garanti kapsamına girdiğini sanmıyorum.

Hocam zorunluluktan 1yıl kadar Power Boost 500W kullanmıştım bir sorunla karşılaşmadım.
Teşekkürler hocam, sağ olun.

Yani inisiyatiflerine bağlı diyebilirim. Kullanıcı hatası deyip sizi öylece bırakabilirler ama bu durumun garanti kapsamına girdiğini sanmıyorum.
Hmm hocam peki akım korumalı priz almaya gerek var mıdır?

Power Boost genel olarak kotu marka, marka basilmis, ureticinin kim olup olmadigi belirsiz olabilir. Power Boost modeline, serisine gore belki kalitesi degisebilir ancak buna sistem takmazdim. Para yoksa yapacak bir şey yok, bir süre devam, kalitesiz oldugundan sistemi bozabilecegi ihtimali var ve haberiniz olsun.

Hocam ben de ondan açtım işte, 80 Plus sertifikası var ama ne kadar işe yarayabilir bilmem, bozabilirden ne kastın hocam, biraz daha açıklar mısınız?

Hocam ben de ondan açtım işte, 80 Plus sertifikası var ama ne kadar işe yarayabilir bilmem, bozabilirden ne kastın hocam, biraz daha açıklar mısınız?

Gucu sisteme veren guc kaynagi, korumalari onemli. 80 Plus korumayla alakasi yok.

Hmm hocam peki akım korumalı priz almaya gerek var mıdır?
Kendi sistemimde ekstra koruma olsun diye akım korumalı priz kullanıyorum. Bence kullanmakta fayda var.

Onu biliyorum hocam, nasıl bozabilir yani, bütün parçalar mı? Belirli olanlar mı?

Yaninda anakarti goturebilir mesela. Ani yuksek, dusuk voltaj gelirse korumasi yoksa problem, cok isinirsa PSU ve aşırı isinma korumasi yoksa problem. Korumasi varsa bile ne kadar saglar bilemem. Bu dediklerim sizi korkutmasin, belki hiçbir şey olmaz. Ama iste Power Boost belirsiz, onu diyorum. Kaliteli model marka olsa, korumalari denenmis bir marka olsa bu ihtimaller azalir.

Hocam fazla param yok, 50-60 TL'lik olur mu ya? olmazsa fiyat yükselitirim.

Cok az bir bütçe. Tunçmatik olmali en az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…