A Arda7700 Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #31 w1llard dedi: Selamünaleyküm. İlk defa iyi bilgisayara sahip oluyorum, pek dikkat etmedim o yüzden. PSU'nun da Power Boost olduğunu öğrendim, ve değiştirecek durumum yok. Cidden çok mu kötü? Önerileriniz var mı? C4'cüler gelmeden. Genişletmek için tıkla... hocam hala kullanıyor musunuz sıkıntı çıkarttı mı?
w1llard dedi: Selamünaleyküm. İlk defa iyi bilgisayara sahip oluyorum, pek dikkat etmedim o yüzden. PSU'nun da Power Boost olduğunu öğrendim, ve değiştirecek durumum yok. Cidden çok mu kötü? Önerileriniz var mı? C4'cüler gelmeden. Genişletmek için tıkla... hocam hala kullanıyor musunuz sıkıntı çıkarttı mı?
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 18 13 Kasım 2024 #32 Arda7700 dedi: Hocam hala kullanıyor musunuz sıkıntı çıkarttı mı? Genişletmek için tıkla... Şu anlık hayır, birkaç kere daha elektrik kesintileri oldu, fakat şu anlık sorun yok.
Arda7700 dedi: Hocam hala kullanıyor musunuz sıkıntı çıkarttı mı? Genişletmek için tıkla... Şu anlık hayır, birkaç kere daha elektrik kesintileri oldu, fakat şu anlık sorun yok.