nuvxhlm Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #1 OEM hazır sistemde Power Boost kasa ve PSU aldım, sonra araştırayım dedim herkes patlar diyor. Değiştirmeye gerek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2024
OEM hazır sistemde Power Boost kasa ve PSU aldım, sonra araştırayım dedim herkes patlar diyor. Değiştirmeye gerek var mı?
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 54 24 Ocak 2024 #2 Değiştirme imkanınız varsa değiştirmek mantıklı. Kalitesiz bir PSU markası.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 24 Ocak 2024 #3 nuvxhlm dedi: herkes patlar diyor. Genişletmek için tıkla... PSU çalışma prensibinden bihaber olan herkes aynı şeyi diyor merak etmeyin. Bütçenizi oluşturun, ilerde geçmeye değecek bir modele geçin. Kalitesiz günün sonunda.
nuvxhlm dedi: herkes patlar diyor. Genişletmek için tıkla... PSU çalışma prensibinden bihaber olan herkes aynı şeyi diyor merak etmeyin. Bütçenizi oluşturun, ilerde geçmeye değecek bir modele geçin. Kalitesiz günün sonunda.
A Arda7700 Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #4 nuvxhlm dedi: OEM hazır sistemde Power Boost kasa ve PSU aldım, sonra araştırayım dedim herkes patlar diyor. Değiştirmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... değiştirdin mi Arda7700 dedi: değiştirdin mi Genişletmek için tıkla... * Son düzenleme: 14 Kasım 2024
nuvxhlm dedi: OEM hazır sistemde Power Boost kasa ve PSU aldım, sonra araştırayım dedim herkes patlar diyor. Değiştirmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... değiştirdin mi Arda7700 dedi: değiştirdin mi Genişletmek için tıkla... *
nuvxhlm Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2024 #5 Arda7700 dedi: Değiştirdin mi? * Genişletmek için tıkla... Değiştirmedim halan aynı güç kaynağını kullanıyorum bir sıkıntı olmadı şimdilik.
Arda7700 dedi: Değiştirdin mi? * Genişletmek için tıkla... Değiştirmedim halan aynı güç kaynağını kullanıyorum bir sıkıntı olmadı şimdilik.