Power Boost güç kaynağıdan cızırtı geliyor

Crunchle

Femtopat
Ekran kartına yük binince ve ısınınca (genelde 75 dereceden sonra) PSU'dan cızırtı geliyor. Power Boost PSU kullanıyorum, bunun zaten herkes sıkıntılı olduğunu söylüyor. Şu an değiştirme şansım yok, hatta uzun bir süre yok. Sizce bu coil whine sorunu mudur, yoksa başka ciddi bir sorun olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartına yük binince ve ısınınca (genelde 75 dereceden sonra) PSU'dan cızırtı geliyor. Power Boost PSU kullanıyorum, bunun zaten herkes sıkıntılı olduğunu söylüyor. Şu an değiştirme şansım yok, hatta uzun bir süre yok. Sizce bu Coil Whine sorunu mudur, yoksa başka ciddi bir sorun olabilir mi?

Sadece cızırtı varsa büyük bir sorun değildir.

Ekran kartına yük binince ve ısınınca (genelde 75 dereceden sonra) PSU'dan cızırtı geliyor. Power Boost PSU kullanıyorum, bunun zaten herkes sıkıntılı olduğunu söylüyor. Şu an değiştirme şansım yok, hatta uzun bir süre yok. Sizce bu Coil Whine sorunu mudur, yoksa başka ciddi bir sorun olabilir mi?

Hocam yüke girince oyunu bırakıp 3 ihlas 1 elham okuyun. Şaka maka değiştirmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Bu konuyu kaç kez açtım sosyalde genelde C4 diyip duruyorlar. Poweboost lafını kullanmayacağım diyorum sonra olsun bir daha sorayım diyorum yine aynı şeyler. Sıkıntılı olduğunu ben de biliyorum. Düzgün yorum atmak bu kadar zor mu?

Kardeş korkutmak gibi olmasın ama bende de aynı sorun yaşanıyordu eski bilgisayarımda ve bir gün pc yi açıp bırakıp gitmiştim geldiğimde kapalıydı pc açılmıyordu. Sonrası malum. Ben de Everest in bir PSU sunu kullanıyordum

Hocam yüke girince oyunu bırakıp 3 ihlas 1 elham okuyun. Şaka maka değiştirmenizi şiddetle tavsiye ederim.
İmkanım olduğunda hemen değiştiricem. İtopya'dan almıştım bu sistemi PSU hakkında fazla bilgim yoktu bi Corsair'e bakmıştım onu alacaktım o da yoktu ordakiler önerdi bu PSU'yu geri kabul de etmezler şimdi ondan yapacak bir şeyim kalmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı